Hergün 3-5 saat misafirliğe ne dersin hemşerim ayh tek rizeli sensin ve gitme bir adım öteye kp;; :svgi:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Hergün 3-5 saat misafirliğe ne dersin hemşerim ayh tek rizeli sensin ve gitme bir adım öteye kp;; :svgi:
Hayda olmadı bu şimdi En kısa zamanda tekrar bekleriz o zaman. Mesela 2 saat sonra 4 saat sonra 6 saat sonra 8 saat sonra :kk
Rica ederim
kal kal şartlandırma kendini.. burda biz ejderya besliyoss
niye abla ordulular karadenizli değilmi hepiniz aynısınız zaten :haha:
biz herkese yetecek kadar aşımızı paylaşırız sorun değil ?ben çok yerim bak sonra laf eden olursa alınırım.. geçen gün mağaramdan çıktım.. çok acıkmıştım.. kasabalıların yanına gittim 10 dana 20 tane de koyun yuttum 2 lokma da
biz herkese yetecek kadar aşımızı paylaşırız sorun değil ?
Benim eski mekandan şimdi benim yeni mekana gelmişsin
Yabancılık çekmezssin.
Düşünen ve yazabilen kalemlere ihtiyacımız var. Ara ara bakarak olun inşallah sanal dergi çalışması yaptığımızda kaleminiz görmek isterim
Merhaba hosbuldum.. eski yer derken ? Anlayamadim ama sanirim mf kastediyorsun
Dusunme var check
yazma yok carpi
benim kursun kalemim var onunla da cizim gibimsi seyler yapiyom..
yazi yetenegim yoktur..
belki de baskasiyla mi karistirdin acaba diye dusundum birden
Her insan farklı ifade eder kendini..
Kimi duygularını yazarak, kimi türkülerle, kimi bir fotoğraf karesiyle, kimide çizimlerle...
İfade etmek sadece yazmak, yada konuşmak değildir. Bazen susmak belkide ansiklopedi yazacak kadar ifade barındırır, bazende bir bakış...
Bu yüzden biz çalışmalarımızda her tür ifade şekline yer veriyoruz
Yok ben bulunduğum süre zarfında siz yoktunuz.
ben sana Qasem abiden bahsetmedim ama şimdi ettim az biraz.Bende seni hic gormedim.. hic tanimiyorum..
Kismet diyelim.. ben misafirlik gelmistim..
Bende seni hic gormedim.. hic tanimiyorum..
Kismet diyelim.. ben misafirlik gelmistim..
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz
Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.
Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.
Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.