Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yeni Üye İade-i Ziyaret

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan saphira
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
öncelikle çiçek için teşekkür ederim :giggle: çok kibarsınız..
sesli güldüm yazınıza :giggle:
ben bayağı bayağı misafirim.. kısası makbuldür derler ben birascık uzun kaldım sanırım.. :ROFLMAO:

bunda çay ikramlarının @ZARiPZARiP is verified member. ve rize li hemşerimin de @EfuL!mEfuL!m is verified member. etkisi var sanki :kkse)))se))):a20::a20:
Hergün 3-5 saat misafirliğe ne dersin hemşerim ayh tek rizeli sensin ve gitme bir adım öteye kp;; :svgi:

niye abla ordulular karadenizli değilmi hepiniz aynısınız zaten :haha:

Hayda olmadı bu şimdi :) En kısa zamanda tekrar bekleriz o zaman. Mesela 2 saat sonra 4 saat sonra 6 saat sonra 8 saat sonra :kk

Rica ederim :)

bakılır diyim söz vermiyim :giggle: teşekkürlerrr

kal kal şartlandırma kendini.. burda biz ejderya besliyoss

ben çok yerim bak sonra laf eden olursa alınırım.. geçen gün mağaramdan çıktım.. çok acıkmıştım.. kasabalıların yanına gittim 10 dana 20 tane de koyun yuttum 2 lokma da :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Hergün 3-5 saat misafirliğe ne dersin hemşerim ayh tek rizeli sensin ve gitme bir adım öteye kp;; :svgi:

yyaaaa kıyamam tamam ziyarete gelmeye çalışacağım ara ara :giggle:

niye abla ordulular karadenizli değilmi hepiniz aynısınız zaten :haha:

duymasınlar ama deiliz :) :) rize ayrı :ROFLMAO:

ben çok yerim bak sonra laf eden olursa alınırım.. geçen gün mağaramdan çıktım.. çok acıkmıştım.. kasabalıların yanına gittim 10 dana 20 tane de koyun yuttum 2 lokma da :ROFLMAO: :ROFLMAO:
biz herkese yetecek kadar aşımızı paylaşırız sorun değil ?

Benim eski mekandan şimdi benim yeni mekana gelmişsin :)
Yabancılık çekmezssin. :)
Düşünen ve yazabilen kalemlere ihtiyacımız var. Ara ara bakarak olun inşallah sanal dergi çalışması yaptığımızda kaleminiz görmek isterim :)

Benim eski mekandan şimdi benim yeni mekana gelmişsin :)
Yabancılık çekmezssin. :)
Düşünen ve yazabilen kalemlere ihtiyacımız var. Ara ara bakarak olun inşallah sanal dergi çalışması yaptığımızda kaleminiz görmek isterim :)

Merhaba hosbuldum.. eski yer derken ? Anlayamadim ama sanirim mf kastediyorsun :)

Dusunme var check
yazma yok carpi

benim kursun kalemim var onunla da cizim gibimsi seyler yapiyom..

yazi yetenegim yoktur..

belki de baskasiyla mi karistirdin acaba diye dusundum birden :) :giggle:

Merhaba hosbuldum.. eski yer derken ? Anlayamadim ama sanirim mf kastediyorsun :)

Dusunme var check
yazma yok carpi

benim kursun kalemim var onunla da cizim gibimsi seyler yapiyom..

yazi yetenegim yoktur..

belki de baskasiyla mi karistirdin acaba diye dusundum birden :) :giggle:

Her insan farklı ifade eder kendini..
Kimi duygularını yazarak, kimi türkülerle, kimi bir fotoğraf karesiyle, kimide çizimlerle...

İfade etmek sadece yazmak, yada konuşmak değildir. Bazen susmak belkide ansiklopedi yazacak kadar ifade barındırır, bazende bir bakış...

Bu yüzden biz çalışmalarımızda her tür ifade şekline yer veriyoruz :)

Yok ben bulunduğum süre zarfında siz yoktunuz. :)

Her insan farklı ifade eder kendini..
Kimi duygularını yazarak, kimi türkülerle, kimi bir fotoğraf karesiyle, kimide çizimlerle...

İfade etmek sadece yazmak, yada konuşmak değildir. Bazen susmak belkide ansiklopedi yazacak kadar ifade barındırır, bazende bir bakış...

Bu yüzden biz çalışmalarımızda her tür ifade şekline yer veriyoruz :)

Yok ben bulunduğum süre zarfında siz yoktunuz. :)

Bende seni hic gormedim.. hic tanimiyorum.. :) :)

Kismet diyelim.. ben misafirlik gelmistim..

ben sana Qasem abiden bahsetmedim :rolleyes: ama şimdi ettim az biraz.
yahu şu misafir olayını geç bak bizim ablalar yorgan sermiş da kalmışsın yolda kal az kal :D
ben orda sen burda sen orda ben burda böyle gider bu .. ejfderyalar eğitim alsın az karnını doyursun yavrucaklar

Hepiniz bu handa misafir değilmiyiz...
Yol lazım, gayelere ulaşmak için...
Yola yolcu, yolculara yoldaş gerek...
Yoldaşlara azık, hana eğlence gerek...
Bu yolculukta bazen misafir olarak imza bırakırız bazen ev sahibi bazende komşu olarak... Ama her halukarda bu hana yoldaş, bu alemede bir imza lazım...

Söyleyecek sözümüz, ana dair değinecek cümlelerimiz var...
Bazen görünenden fazlasını yapmak gerek...
Kimimiz misafir olarak kimimiz hane halkı olarak...

@Charismax ppff :) ablalara selam sole.. misafirlik uzun olmasmis..

@QasemQasem is verified member. wwaaoovv diyorum.. elinize saglik.. bende iste bole seyler yetenek yok :giggle:

Ben siir yarismamiza siir yazdim maksat eglence okurken herkesin gozu kanadi :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Cok mu uzattim nedir yahuuu..

Keyifli aksamlar ve forumlar dilerimm :) grsrz..

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri