Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yeni Üye İade-i Ziyaret

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan saphira
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Biri Rize mi dedi fm::
@saphira hoşgeldiniz aradığınız kan bulundu Aslen Rizeliyim Halis Muhlis Karadenizli olamasam da Orada doğmuş olmasam demek istedim fakat genleri tastamam yerindetm;;

Memnun oldum hemşerimRa)))

Biri Rize mi dedi fm::
@saphira hoşgeldiniz aradığınız kan bulundu Aslen Rizeliyim Halis Muhlis Karadenizli olamasam da Orada doğmuş olmasam demek istedim fakat genleri tastamam yerindetm;;

Memnun oldum hemşerimRa)))

emojiye bayıldımmmm Ra)))Ra)))

hoşbuldum teşekkür ederim..

bende aynı şekil orada doğmadım ama memleketim sonuçta.. annem ile babamın doğup büyüdüğü yer ??

bende memnun oldum sizinle tanıştığıma ;)

bununla ilgili yazı yazdım ama görmedin sanırım.. müsait olduğunda gir bir oku lütfen..

birazcık sert ve uygunsuz olduğu yerler var.. :( :(

ben yorumları sildim.. içeriğide raporladım.. patron bakar :)
Cıks o öyle değil.. bir kadın erkeğe karşı konuşmasını bilmezse bir erkek nezaket ile yaklaşmaz . şahsen ben yaklaşmam önemli değil oldu biti.. rizeli olduğunu hakkatten bilmiyordum :haha: gerçi sormadım o kadar muhabbetimiz olmadı.. ara sıra uğra burası cidden farklıdır hissedersin . ar;; benimkisi başka yerlerde takılmak değil.. xenforo neticede bilgi paylaşımı olsun kafasıyla daldım oraya yardımcı olabildiysemde ne mutlu benim üyelerle işim yoktu :D ara sıra post attım sadece :haha:

Nasıl iade nasıl ziyaret. Bizde ziyaretcilik misafirlik iki saat. İki saatten sonra ev sahibi olur. Sen baya bizden olmuşsun ıh;;

Aramıza hoşgeldin :flower:

Nasıl iade nasıl ziyaret. Bizde ziyaretcilik misafirlik iki saat. İki saatten sonra ev sahibi olur. Sen baya bizden olmuşsun ıh;;

Aramıza hoşgeldin :flower:

öncelikle çiçek için teşekkür ederim :giggle: çok kibarsınız..
sesli güldüm yazınıza :giggle:
ben bayağı bayağı misafirim.. kısası makbuldür derler ben birascık uzun kaldım sanırım.. :ROFLMAO:

bunda çay ikramlarının @ZARiPZARiP is verified member. ve rize li hemşerimin de @EfuL!mEfuL!m is verified member. etkisi var sanki :kkse)))se))):a20::a20:

öncelikle çiçek için teşekkür ederim :giggle: çok kibarsınız..
sesli güldüm yazınıza :giggle:
ben bayağı bayağı misafirim.. kısası makbuldür derler ben birascık uzun kaldım sanırım.. :ROFLMAO:

bunda çay ikramlarının @ZARiPZARiP is verified member. ve rize li hemşerimin de @EfuL!mEfuL!m is verified member. etkisi var sanki :kkse)))se))):a20::a20:

Hayda olmadı bu şimdi :) En kısa zamanda tekrar bekleriz o zaman. Mesela 2 saat sonra 4 saat sonra 6 saat sonra 8 saat sonra :kk

Rica ederim :)

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri