Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Teşekkür ederim Zoe, çok incesiniz.Hoş geldiniz, çay ikram edelim :çay:
Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar.
Başka bir forumdan sizi biliyorum Qasem. Ancak kim olduğumun pek bir önemi yok. Zaten yazdıklarımız ve yansıttıklarımız ile önemliyiz burada. Şeklimiz, ismimiz, cismimiz hepsi birer betimlemeden ibaret. Kullanıcı adımı aşı yapmak isterdim ama o kadar iddialı değilim. Kolonya etkisi gibi yazdıklarım bir etki yaratır belki, ardından uçar giderim. Selamlar.Kolonya bizi nerden buldun![]()
Kolonya bizi covitten kurtarmaz haberin olsun.![]()
@Kolonya
merhabaaaa ?
öncelikle hoşgeldinizzzzzzzzz ıp;;
sonrasında profil resmine bayıldımmmm
Eric Cartman yaaa çok tatlıııı![]()
Başka bir forumdan sizi biliyorum Qasem. Ancak kim olduğumun pek bir önemi yok. Zaten yazdıklarımız ve yansıttıklarımız ile önemliyiz burada. Şeklimiz, ismimiz, cismimiz hepsi birer betimlemeden ibaret. Kullanıcı adımı aşı yapmak isterdim ama o kadar iddialı değilim. Kolonya etkisi gibi yazdıklarım bir etki yaratır belki, ardından uçar giderim. Selamlar.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz
Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.
Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.
Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.