Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yeni Üye Herkese Merhaba

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kolonya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@Kolonya

merhabaaaa ?

öncelikle hoşgeldinizzzzzzzzz ıp;;

sonrasında profil resmine bayıldımmmm :love::love:

Eric Cartman yaaa çok tatlıııı :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Aramıza Hoşgeldiniz Kardeşim

Kolonya bizi nerden buldun :)
Kolonya bizi covitten kurtarmaz haberin olsun. :)
Başka bir forumdan sizi biliyorum Qasem. Ancak kim olduğumun pek bir önemi yok. Zaten yazdıklarımız ve yansıttıklarımız ile önemliyiz burada. Şeklimiz, ismimiz, cismimiz hepsi birer betimlemeden ibaret. Kullanıcı adımı aşı yapmak isterdim ama o kadar iddialı değilim. Kolonya etkisi gibi yazdıklarım bir etki yaratır belki, ardından uçar giderim. Selamlar.

@Kolonya

merhabaaaa ?

öncelikle hoşgeldinizzzzzzzzz ıp;;

sonrasında profil resmine bayıldımmmm :love::love:

Eric Cartman yaaa çok tatlıııı :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Hoş buldum, teşekkür ederim. Eric Cartman ile tezat bir karaktere sahip olup hayranı olmak da benim çelişkim :d Ama şu bir gerçek; bir filmde kötü karakter ne kadar kötü olursa film o kadar güzel oluyor. Eric bunun hakkını veriyor. Ve dediğiniz gibi çok da sevimli bir şekilde veriyor :d

Tekrardan teşekkür ederim.

Hoş geldin mesajı yazan diğer arkadaşlara da ayrıcalık teşekkür ederim.

Başka bir forumdan sizi biliyorum Qasem. Ancak kim olduğumun pek bir önemi yok. Zaten yazdıklarımız ve yansıttıklarımız ile önemliyiz burada. Şeklimiz, ismimiz, cismimiz hepsi birer betimlemeden ibaret. Kullanıcı adımı aşı yapmak isterdim ama o kadar iddialı değilim. Kolonya etkisi gibi yazdıklarım bir etki yaratır belki, ardından uçar giderim. Selamlar.

Bizim için herzaman önemli olan kişilerden önce düşüncelerdir. Hepimizin söyleyecekleri, değinecekleri güne yada gündeme dair diyecekleri vardır herzaman. Buda değerli bişey.
Ama ben insanlara değer veririm. İsimlerine, cisimlerine, şekillerine... Hemde en az düşünceleri kadar.

Yeniden hoşgeldiniz.
Umarım herşey gönlünüzce olur.
Sevgilerimle :)

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri