Film Analiz Hayatın Benim (1 Görüntüleyen)

• Kullanıcı Qasem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Film & Dizi Analiz / Eleştiri / Tanıtım
Screenshot_20220116-160533_Samsung Internet.jpgHayatın Benim.

Film bir polisiye filmi ve aksiyonel film.
Açıkçası beklentimi karşılamadı. İyi bir senaryoya sahip değil ve olay örgüsü iyi kurulamamış. Katil daha filmin başında deşifre edilmiş.
Filmi sanki kaliteli kılacak olan Angelina Jolie gibi bir hava estirilmiş lakin profesyonel bir ajan ama çok basit bir aşk hikayesine Kurban gidiyor. Senaryo resmen saçmalamış. Daha kaliteli bir senaryo olabilirdi. Basit bir aşk hikayesi işlenmiş iki arada bir derede...

Konu güzel, ama senaryo içi boş, konunun altı doldurulamamış ve gizem oluşturulamamış filmin sonu resmen saçmalık.

Beklentimin altında, Costanında, angelina Jolie inde oyunculuk performansı kötü.

İzlenebilir, lakin polisiye filmi olarak daha kaliteli filmleri tercih ederim.

Puanım 10 / 4

İyi izlemeler.

Bir film bu kadar gömülmez ki oysa izlerken ne kadar korkmuştum biliyormusun ? bu filmdemi diyeceksin evet ne olmuş bu filmde 10 üzerinden 4 çok az ama sen bunu 5 yap hiç olmasa yarı yarıya kurtaralım ??

Filmin konusu güzel ama senaryo oyuncular yetersiz kalmış :)
Mesela maktullar hakkında hiç detay ve drama yok

Maktuller hakkında niye drama olsun ki zaten olanlar yeterince drama değil mi illa cenaze başında ağlayacak eş dostmu olmalıydı flimde :)

@Meva, şöyle söyleyeyim. Maktüllerin hayat hikayesinin olmadığı polisiye filmi aslında polisiye filmi değildir. Bura sadece katilin bir hayat hikayesi var ama en basiti kılığına girdiği adamın bile bir. Hayat hikayesi yok. Sadece girişte arabada ordudan ayrıldığını bildiren bir genç bukadar...

Oysa 20 den fazla cinayet var ama burada ön plana çıkarılan angelina Jolie in çekiciliği :)

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri