Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Analiz Gündem!

IMG_0508.jpeg

Merak ettiğim için soruyorum ; Acaba bu ve bunun zihniyetinde olan zavallılar acaba hayatınızda kaç kez camiye gittiniz , hayatınızda kaç imam tanıdınız ?

Bilin istedim camileri devlet yapmıyor , cami dernekleri yada hayır sahipleri yada mahalli veya vakıf dernekleri yapıyor. Yani halk ve o beğenmediğiniz imamlar dişinden tırnağından arttırarak yapıyorlar. Beğenmeyebilirsiniz ama iftira atamazssınız.

Ben hem öğrencisine çokça sahip çıkan elini cebine atan öğretmen , hemde mahalledeki yoksuluna , okuluna , yoluna camisine sahip çıkan çok imam gördüm.

@AsyAAsyA is verified member. gel bak şahit ol hayatımda ilk kez imamları savundum :)
Doğruya doğru demek lazım
Daha farklı analiz yapardım lakin forumda ki arkadaşların bir kısmı kırılsın istemiyorum o yüzden sükunet ediyorum.

Adil olunuz…

Camiden haberi yok ki masraflarının nasıl karşılandığından haberi olsun. Özellikle yazın aldığım paranın yarısından fazlasini kursun ihtiyaçlarina, Kuran a geçen cocuklarin sevindirilmesine harcarim. Emin olun çoğu hocamizda öyle.
Caminin ısınma gideride okulunkinden aşağı sayılmaz. Milli eğitim bakanlığınin hizmette geciktigi yerde okullarda gerçekten özverili hocalarımız yardım ediyordur ama camiler devletten ödenen almaz, Diyanet vakfı da her camiye yetemez.
Keşke genel kültür olsun diye camiye gidip ısınma, temizlik, elektronik malzemeler ve diğer giderler nasıl karşılanır diye sorsaydi.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri