Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Özgün Konu Godugodu Adlı Çalışma

Babama bir şiirimi okudum eleştirdi eleştirdi.. Daha çok yerdi diyebiliriz. Sonra dudaklarından şu cümleler döküldü.

"Serçe kuşun büyümesi için atmacanın kovalaması gerek eğer öyle olmasaydı yuvanın bir önemi olmazdı. "

Babama bir şiirimi okudum eleştirdi eleştirdi.. Daha çok yerdi diyebiliriz. Sonra dudaklarından şu cümleler döküldü.

"Serçe kuşun büyümesi için atmacanın kovalaması gerek eğer öyle olmasaydı yuvanın bir önemi olmazdı. "

Ben babama göre serçeyken

Atmaca serçeyi kovalarken
Kaplumbağa tavşanla yarıştayken
Büyüme(me)ye inat edindim

Yağmurlar yağarken, sular akarken
Kat kat bükülürken
Ötmeyi kabul edindim

Erikler çiçek açarken
Ayvalar dökülürken
Uçmayı yemin edindim

Bugün biraz godugodu yapacağız, niye çünkü bir ton işim var ve benim düşünme perileri en çok bu zamanlarda gelir.
Her neyse biraz neyden bahsedeceğim söyleyeyim.
Bugün farklı hissettim. Durduk yere kendimle münakaşa ederken buldum. Kafamın içi kütüphane, ve ayrı ayrı tamamlanmamış nice kitaplarla çevrili. Her bir kitapta başka bir hikayeyle karşılaşırsın. şimdi ne diyorsun sen diyebilirsin anlarım..
Yaşadığım müddetçe yazabileceğim onca hikaye, hazır beni bekliyor. Zamanın geçmesi ise bu vedalara başa çıkmanın yolunu göstermeyebilir. Olabilir.. Her şeyin sonu olacak diye bir kural yok. oladabilir... Son başlangıçtır..
Bir kitap alıp okusanız ve baş karakter her günü aynı yaşayan biri olsa kendini geliştirmeyen o kitabı merak eder misin? O halde ne duruyorsun kendinin en iyi versiyonunu ara. Kendi hikayeni yaz...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri