Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yasaklanan Üye:Samantaoac Banlayan:AsyA Yasağın Başlangıcı: 2023-02-03 16:58:26 Yasağın Bitiş Tarihi: forever Yasaklanma Nedeni: Spam, istenmeyen içerik veya kullanıcı. Eğer bir hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen yönetim ile iletişime geçiniz.
Yasaklanan Üye:Samantadll Banlayan:AsyA Yasağın Başlangıcı: 2023-02-04 16:23:50 Yasağın Bitiş Tarihi: forever Yasaklanma Nedeni: Spam, istenmeyen içerik veya kullanıcı. Eğer bir hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen yönetim ile iletişime geçiniz.
Yasaklanan Üye:Samantanuy Banlayan:AsyA Yasağın Başlangıcı: 2023-02-05 07:48:27 Yasağın Bitiş Tarihi: forever Yasaklanma Nedeni: Spam, istenmeyen içerik veya kullanıcı. Eğer bir hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen yönetim ile iletişime geçiniz.
Yasaklanan Üye:Igorxbp Banlayan:Meva Yasağın Başlangıcı: 2023-02-06 02:25:23 Yasağın Bitiş Tarihi: forever Yasaklanma Nedeni: Spam, istenmeyen içerik veya kullanıcı. Eğer bir hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen yönetim ile iletişime geçiniz.
Yasaklanan Üye:Victorljv Banlayan:Qasem Yasağın Başlangıcı: 2023-02-17 09:59:34 Yasağın Bitiş Tarihi: forever Yasaklanma Nedeni: Spam, istenmeyen içerik veya kullanıcı. Eğer bir hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen yönetim ile iletişime geçiniz.
Yasaklanan Üye:Jonathanhk Banlayan:Meva Yasağın Başlangıcı: 2023-03-01 05:33:21 Yasağın Bitiş Tarihi: forever Yasaklanma Nedeni: Spam, istenmeyen içerik veya kullanıcı. Eğer bir hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen yönetim ile iletişime geçiniz.
Yasaklanan Üye:Tatlı Cadı Banlayan:Qasem Yasağın Başlangıcı: 2023-03-27 19:43:31 Yasağın Bitiş Tarihi: forever Yasaklanma Nedeni: Tatlı cadı seni daha öncede uyardım. Nickini başkası kullanırsa birdaha bu foruma giremezsin diye. Ve sende delikanlı ol kendi kullanıcı adınla gir. Ha birde özel not bizde Özeller okunmaz kendinizle karıştırmayın. Selametle..
Yasaklanan Üye:Bogdanuei Banlayan:Qasem Yasağın Başlangıcı: 2023-03-28 00:36:48 Yasağın Bitiş Tarihi: forever Yasaklanma Nedeni: Spam, istenmeyen içerik veya kullanıcı. Eğer bir hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen yönetim ile iletişime geçiniz.
Yasaklanan Üye:ecvkbkydysfuj Banlayan:AsyA Yasağın Başlangıcı: 2023-03-29 17:15:50 Yasağın Bitiş Tarihi: forever Yasaklanma Nedeni: Spam, istenmeyen içerik veya kullanıcı. Eğer bir hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen yönetim ile iletişime geçiniz.
Yasaklanan Üye:Samantajsl Banlayan:AsyA Yasağın Başlangıcı: 2023-04-09 01:56:54 Yasağın Bitiş Tarihi: forever Yasaklanma Nedeni: Spam, istenmeyen içerik veya kullanıcı. Eğer bir hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen yönetim ile iletişime geçiniz.
Yasaklanan Üye:Lolllysl1633 Banlayan:Meva Yasağın Başlangıcı: 2023-04-13 22:36:57 Yasağın Bitiş Tarihi: forever Yasaklanma Nedeni: Spam, istenmeyen içerik veya kullanıcı. Eğer bir hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen yönetim ile iletişime geçiniz.