Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
DikkatForumKalemi Yasaklanan Üyeler ve Sebepleri
(3 Izleyici)
Yasaklanan Üye:mnd Banlayan:Qasem Yasağın Başlangıcı: 2024-06-05 04:38:09 Yasağın Bitiş Tarihi: forever Yasaklanma Nedeni: Spam, istenmeyen içerik veya kullanıcı. Eğer bir hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen yönetim ile iletişime geçiniz.
Yasaklanan Üye:semaysuleymen Banlayan:AsyA Yasağın Başlangıcı: 2024-06-05 06:11:35 Yasağın Bitiş Tarihi: forever Yasaklanma Nedeni: Spam, istenmeyen içerik veya kullanıcı. Eğer bir hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen yönetim ile iletişime geçiniz.
Yasaklanan Üye:MichaelKeway Banlayan:Meva Yasağın Başlangıcı: 2024-06-05 20:06:57 Yasağın Bitiş Tarihi: forever Yasaklanma Nedeni: Spam, istenmeyen içerik veya kullanıcı. Eğer bir hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen yönetim ile iletişime geçiniz.
Yasaklanan Üye:Hope Banlayan:Meva Yasağın Başlangıcı: 2024-06-07 04:19:15 Yasağın Bitiş Tarihi: forever Yasaklanma Nedeni: Spam, istenmeyen içerik veya kullanıcı. Eğer bir hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen yönetim ile iletişime geçiniz.
Yasaklanan Üye:Antil0p16 Banlayan:AsyA Yasağın Başlangıcı: 2024-06-07 09:48:36 Yasağın Bitiş Tarihi: forever Yasaklanma Nedeni: Spam, istenmeyen içerik veya kullanıcı. Eğer bir hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen yönetim ile iletişime geçiniz.
Yasaklanan Üye:Myzh2ker Banlayan:Meva Yasağın Başlangıcı: 2024-06-08 12:06:35 Yasağın Bitiş Tarihi: forever Yasaklanma Nedeni: Spam, istenmeyen içerik veya kullanıcı. Eğer bir hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen yönetim ile iletişime geçiniz.
Yasaklanan Üye:musabozyigit Banlayan:AsyA Yasağın Başlangıcı: 2024-06-10 04:06:21 Yasağın Bitiş Tarihi: forever Yasaklanma Nedeni: Spam, istenmeyen içerik veya kullanıcı. Eğer bir hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen yönetim ile iletişime geçiniz.
Yasaklanan Üye:fredka Banlayan:AsyA Yasağın Başlangıcı: 2024-06-11 13:59:46 Yasağın Bitiş Tarihi: forever Yasaklanma Nedeni: Spam, istenmeyen içerik veya kullanıcı. Eğer bir hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen yönetim ile iletişime geçiniz.
Yasaklanan Üye:meritking Banlayan:Qasem Yasağın Başlangıcı: 2024-06-12 04:38:34 Yasağın Bitiş Tarihi: forever Yasaklanma Nedeni: Spam, istenmeyen içerik veya kullanıcı. Eğer bir hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen yönetim ile iletişime geçiniz.
Yasaklanan Üye:Anthonyfar Banlayan:AsyA Yasağın Başlangıcı: 2024-06-13 12:17:41 Yasağın Bitiş Tarihi: forever Yasaklanma Nedeni: Spam, istenmeyen içerik veya kullanıcı. Eğer bir hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen yönetim ile iletişime geçiniz.