Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Film Önerileri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Destina
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
jurassic world İzlemenizi Tavsiye Ederim

@interceptor,
Deja vu
Everest
The raven izlemediklerim arasındaydı.
Farkettiysen dizi yorumu yapmıyorum bu aralar. Tavsiye filmlere bakıyorum fırsat oldukça.
İzlemediğim bu üç filmde izLendi.

Öneriler için teşekkür ederim.
Fırsat buldukça film dizi yorum bölümünde de yorumlayacaüım hepsini inşallah.
Unutmazsam senide Zilanı da etiketlerim :)

@interceptor,
Deja vu
Everest
The raven izlemediklerim arasındaydı.
Farkettiysen dizi yorumu yapmıyorum bu aralar. Tavsiye filmlere bakıyorum fırsat oldukça.
İzlemediğim bu üç filmde izLendi.

Öneriler için teşekkür ederim.
Fırsat buldukça film dizi yorum bölümünde de yorumlayacaüım hepsini inşallah.
Unutmazsam senide Zilanı da etiketlerim :)

beğendiyseniz ne mutlu bana.elbette memnun olurum etiketlerseniz.

@interceptor,
Film tavsiyelerini not defterime aktarıyorum genelde.
İnşallah yorumlamaya başlayınca etiketlerim.
Buranın en gil izleyeni ben ve @ZoeZoe is verified member. yiz. Zilan bizi arkadan takip ediyor :)
Sende rakip :)

Ekli dosyayı görüntüle 5341

harika.tebrikler sinema iyidir.pandemi mevzusu olmasa toplu sinema günleri yapar tanışır kaynaşırdık.

sinema da rakip olmaz : )) film izleyen herkese saygım sonsuz. 2 bin civarı filmlik bir arşivim var bir çok film izledim.ama gelecek olarak digital platformlar malesef sinema sektörünü kendi içlerine alarak film piyasasını değiştirecekler görüşündeyim.

İyi seyirler.

@interceptor, maalesef sonuç öyle görünüyor. Benimde espiri zaten.
Zoe ile geçen seneye kadar neredeyse İzlemediğim iz çok az yapıt kalmıştı son bir yıldır çok fazla yoğun olduğumuzdan aksattık.
İnşallah yoğunluk bitsin başlayacam ben.
Dşünc eplatformu film analiz bölümünü daha aktif kullanırız ozaman.

Sevgilerimle.

Normalde fena filmkolik bir insanım abim dogru söylüyor cok azdır istemediğimiz film.
Hemen hemen her filmi izlerken sonunu tahmin edebiliyorum :D Bu yüzden benimle film izlemek sıkıntı.
Cogu sinema filmine, dizilere hakimimdir.
Bu aralar o kadar yogunum ki kendime zor zaman ayırıyorum filmi falan erteliyorum :(
Normalde iki günde bitireceğim kitap bir aydır elimde.. o kadar vahim durumdayım

Evet baya izledim izliyorum hala bu hafta baya izledim ama yarısını baştan kapatmak zorunda kaldım hep adlarını unuttuğum için izleyip izlemediğimi ayırt edemiyorum ? çoğundan çoğunu izlediğimi farkettim artık izleyecek film bulamıyorum sektör gittikçe kötüye gidiyor bana film yetiştiremiyorlar bir çözüm bulmaları lazım

7c012580aba30a167047df802d994145.jpg

2014 yapımı gizem,drama.

Tavsiye ederim.izleyince hak verirsiniz.

Bir kadının ne kadar acımasız olabileceğinin göstergesi bu film.

30 gün gece filmi fena değil vahşi vampir filmi severler bakabilir

korku filmi söylemicem izlemiyorsunuz nasılsa ben izlerim hepsini

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri