Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Film Önerileri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Destina
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1408.png

1408.. tavsiyemdir.

Gerçekten izlenmesi gereken, gizem ve gerilimin hakim olduğu kaliteli bir film.

Labirent 1 2 3 serisi şiddetle tavsiye edilir ? izleyiniz izlettiriniz

Üçüncüyü sinemada izlemiştim bir iki indirdim izledim süper ötesi mutlaka izleyin yani ben çok beğendim ?

3'nü de izledim.açıkçası daha iyi olabilirdi.ilkler her zaman güzeldir,ikinci film olan Alev Deneylerini daha çok beğenmiştim.
Üç bı baskaydi benim için sinemada izledim diye mi artık bilmiyorum ama film içeriği aksiyonu ve oyuncuların kendini gerçekten gösterdiği bir final oldu adamlar işini iyi yapmış on numara on yıldız ?? bu film efsane listesine girmeli bence

Üç bı baskaydi benim için sinemada izledim diye mi artık bilmiyorum ama film içeriği aksiyonu ve oyuncuların kendini gerçekten gösterdiği bir final oldu adamlar işini iyi yapmış on numara on yıldız ?? bu film efsane listesine girmeli bence

Herkesin görüşü önemlidir,bence efsane değil ama yine de iyi seri tabi ki.

Kişiden kişiye değişir tabi ?

John wick 1 2 aksiyon severler için tavsiye edilir

Korku seven yok galiba ?

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri