Yorum Eşinize Söylememeniz Gereken 5 Söz (1 Görüntüleyen)

• Kullanıcı Qasem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Kalemi Cafe
Eşinize Söylememeniz Gereken 5 Söz

1- Eşiniz; “Beni Seviyor musun?” diye sorduğunda, “Sevmesem evlenmezdim” demek yerine... “Seni Seviyorum” deyin...

2- Eşiniz; “Bana sarılır mısın?” dediğinde, “Sen bana sarıl” demek yerine... “Tabi ki sarılırım” deyin...

3- Eşiniz; “Yorgunum” dediğinde, “Ben de yorgunum” demek yerine... “Dinlenmek ister misin?” deyin...

4- Eşiniz; “Kırıldım...” dediğinde “Ne var bunda kırılacak” demek yerine... “Kırdığım için özür dilerim” deyin...

5- Eşiniz; “Hastayım” dediğinde “Bir şeyin yok” demek yerine... “Sen biraz dinlen, ben ev ile ilgilenirim” deyin...

Eşlerin birbirini gerçek, samimi anlamda dinlemesinden geçiyor bu etkenler diye düşünüyorum,,

Diyor konudan çıkıyorum,, bişi diyim yine evliler, evli olanlar birbirinin kıymetini bilsinler kar var zarar yok bu işte,,, 🙃

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri