Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yorum Erkeklerin çalışmayan kadınla evlenmek istememesi

@ErvaErva is verified member. maalesef gerçek ve üzücü…
Aslında bu konu üzerine uzun uzun yazmak isterdim. Ama beni yazmak için birinin tetiklemesi lazım.

@Hatra Tatilin bitince gel bu konu üzerine yazalım beraber karşılıklı.
Yıllar önce kaleme aldığımız Aile konusunu devamı niteliğinde olur

@QasemQasem is verified member. seni tetiklemek nasıl oluyor yazı konusunda? Ve @Hatra lütfen yavaştan tetikleyin o nasıl oluyorsa. Çünkü @QasemQasem is verified member. dünyayı kucaklayıp geliyor. Sindirmek, anlamak bende kaplumbağa gibi olunca bizim gibileri de düşünün. Şaka bir yana da çok yönlü bakma ya da düşünme için nasıl ilerliyorsun? Aaa ben temiz bilgi konusunda konu açacaktım. Neyse sonra.

@ErvaErva is verified member. tek düze yazı yazmak okuyucuyu biraz sıkıyor, haliyle bizlerde arada soru cevap şeklinde yada münazara tarzı yazılar yazıyoruz.
Beni tetiklemek doğru soru sormayı bilmekle oluyor. Bir ara @AsyAAsyA is verified member. ya doğru soru nasıl sorulur eğitimi veriyordum.

Doğru soru yada soru doğru sorulmayınca haliyle yazma g
Heveside oluşmuyor :)

Geniş bakmak tamamen paradigma ile alakalı, zamanla tanıdıkça anlarsın

Eski forumlarda.
Sanırım Aile konusu üzerine yazdığımız uzun münazaralı konunun olduğu site 2 sene önce yayın hayatına son verdi.
Onun dışında forumsalda bir çok yazımız vardı. Benim hem makalelerim hem eğitim yazılarım hemde soru cevap şeklinde özelikle deist ve ateistlerle münazaralarım vardı orasıda 3 yıl önce satıldı

Burada bu tür yazılar yazmadım ama ara ara düşünce platformunda yazılar karalıyorum. Bazende fırumun en altında Bir kaptanın şeyir defterine bir iki şey karalıyorum.

Mesleği olan biriyim ve çalışma konusunda kısıtlanmayı asla sevmem.
İşi işte evi evde yönetebilen bir yapıya sahibimdir.
Denge kurma kavramım da mevcut,bana bu çalışmama teklifini yapacak kişi hayatım da olamaz.

Bir konuda bir şey yazmıştım,konu içeriği de yanılmıyorsam kadın çalışınca parası kendisine kalmalı diye.Bu konu ve dediğim konu benzer.
İki kişi de çalışıyor ise her şey ortaktır.

@Maruvera hoşgeldiniz:)
Peki sizin bu konudaki yorumunuz nedir sizin haklılık payınızı merak ettim:)
Teşekkür ederim, hoşbuldum :)

Kadın bekar iken ne kadar özgürse evlendiğinde de bunu sürdürebilmeli, çalışmak isterse çalışır istemezse çalışmaz. Örnek veriyorum ben eşime çalış veya çalışma diyemem. Hangi durumda mutlu olup olmadığı ile ilgilenirim. Tek beklentim sevmek ve sevilmek :)

Teşekkür ederim, hoşbuldum :)

Kadın bekar iken ne kadar özgürse evlendiğinde de bunu sürdürebilmeli, çalışmak isterse çalışır istemezse çalışmaz. Örnek veriyorum ben eşime çalış veya çalışma diyemem. Hangi durumda mutlu olup olmadığı ile ilgilenirim. Tek beklentim sevmek ve sevilmek :)
Son eklediğin cümle de burcunun yay veya yengeç olduğunu düşündüm.

Hoşgeldin Maruvera.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri