- Web sitesi
- forumkalemi.com
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Teşekkür ederim, hoşbuldum
Son eklediğin cümle de burcunun yay veya yengeç olduğunu düşündüm.Teşekkür ederim, hoşbuldum
Kadın bekar iken ne kadar özgürse evlendiğinde de bunu sürdürebilmeli, çalışmak isterse çalışır istemezse çalışmaz. Örnek veriyorum ben eşime çalış veya çalışma diyemem. Hangi durumda mutlu olup olmadığı ile ilgilenirim. Tek beklentim sevmek ve sevilmek![]()
Teşekkür ederim hoşbuldum.Son eklediğin cümle de burcunun yay veya yengeç olduğunu düşündüm.
Hoşgeldin Maruvera.
Yengeç iyidir,ne kadar mesafeli olsan da burçlara.Teşekkür ederim hoşbuldum.
Burçlara mesafeli olmakla birlikte yengeç burcuyum. Bu da paradoks gibi oldu![]()
Herkes doğurmak zorunda mı?Peki diyelim çocuk doğdu siz kadınlar çocuğun nasıl yetişmesini düşünüyorsunuz ?
Dadı ?
Bakıcı ?
Kreş ?
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz
Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.
Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.
Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.