Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Don't luck up
Zodiac
Gerçek bir seri katil hikayesi,3 saat sürüyor ama izlenir..
10/8
film ağır ilerliyor ama merak ettiriyor,bir aksiyon yok yani ama gerçek bir hikaye.@interceptor, sürekleyici ise izlenir severim neden hoşlanıyorum o da ayri mesele![]()
Çok güzel tespit ayrıca imzası ile bilinmek hayranlık duyulmak ister ..Gerçek hikayeleri hep sevmişimdir,seri katillerin bir çok insanı öldürdükleri bilinir ama asla kanıtlanamaz,çünkü ceset bulamadıkları için kaybolan kişilerde malesef zaman aşımına uğrar.ama her seri katil mutlaka yakalanmayı ister,kim olduğu blinsin ister.kadınlardan oluşan bir grup seri katilde vardır,taktikleri de farklıdır.
ben testere,teksas katliamı,hallowen tarzı filmleri sevmiyorum bana saçma geliyor onlar.çünkü hiç bitmiyor adam ölüyor yine diriliyor vbÇok güzel tespit ayrıca imzası ile bilinmek hayranlık duyulmak ister ..
Altında ruhunda daki asıl sebeb her zaman gizem de kalmıştır...
Testere çok hoşuma gitmişti serisi görsellik değil işleyiş tarz-ı..
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz
Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.
Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.
Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.