interceptor
FK Üyesi
- Burç
- Boğa
Death on the Nile
10/6
10/6
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Filmin yönetmeni C. nolan ve kardeşi amerika da bir üniversite de bu film için 4 sene boyunca akedemik çalışmalar yapmış,filmi Christopher Nolan kendi yazmış müzikler büyük usta Hans Zimmer'in.. çok iyi filmdir... özellikle müzikleri filme inanılmaz hava katıyor.ayrıca bu film pek inanmayabilirsiniz ama bize geleceğin şekillenmesini de anlatıyor.Yıldızlar arası izledim ikinci izleyişimdi baya güzel bir film
bir film delisiyim diyebiliriz, beş bin filmlik bir sinema arşim vardı onu birazcık düşürüp iki bin filme indirdim : ))) filmi izlemeden önce okumuştum bir yerde. ayrıca C.Nolan Inception filmini 16 yaşında yazmış,adam bir dahi Chiristopher Nolan filmlerinin hepsini izlemenizi tavsiye ederim gerçekten değişik bir yönetmen,kendine has bir karakteri var,ayrıca çok yakında acayip kadrosuyla atom bombasının hikayesini anlatacağı Oppenheimer filmide gösterime girecek.@interceptor, vayy bunları bilmiyordum hiç baya iyi olması bundna kaynaklı demek ki adamlar gerçek bir film yapmış tekrar tekrar izlenebilir nerden öğrendiniz hepsini ben filmi izleyip geçtim sadece
Beni de korkuttu biraz bizim için yaşanacak başka dünya var mı ama sorun o adamlar buldu Jüpiter saolsun ya biz ne olacaz
Oppenheimer, Amerikalı fizikçi Julius Robert Oppenheimer'ın hayatına odaklanıyor. Filmde Julius Robert Oppenheimer’ın, İkinci Dünya Savaşı sırasında atım bombasının geliştirilme sürecindeki rolü gözler önüne seriliyor.@interceptor, baya alakalısınız filmlerle ben izleyip geçiyorum genelde arşivlemek hiç aklıma gelmemişti bu adam ciddi anlamda kaliteli film yapıyor diğerleri gibi atmaca ve tamamen kurgusal değil en azından başka filmlerine bakmamıştım onlara da bakayım ben umarım hepsi bilim kurgudur
Dediğiniz film yeni mi düşecek sinemaya ofofof kim bilir ne zaman düşer de ben izlerim
sherlock 4 sezon ve her biri evet 3 bölüm.çünkü çok yoğun oldukları için devamını çekemiyorlar.ama iyi dizidir.Snowpiercer şimdilik bütün bölümleri bitti gayet güzel bir dizi Uysallar mini diziydi 8 bölümlük çok beğenmedim ama yinede izledim çünkü sonunu merak ettim Uysallar dizisinden sonra o diziyi unutturacak bir dizi izlemeliydim sherlock dizisini buldum 2.sezon 3.bölümdeyim mini dizi gibi 3.sezon dışında bütün sezonlar 3 bölümlük sadece 3. Sezon 4 bölümlük 4. Sezonla bitiyor mu bilmiyorum ama dizi güzel izlediğim kadarıyla çok beğendim
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz
Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.
Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.
Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.