Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

En Son Ne İzledin ?

Lütfen, bu kullanıcıyla bir anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini unutmayın.
Kigsman Başlangıç flimi izledim keyif verici idi serisini izledim daha önce çerez tadında casusluk flimi...:)

Lütfen, bu kullanıcıyla bir anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini unutmayın.
Prison break adlı dizi 1 numaramdır..En az 3 defa izlemişimdir..

La case de papel..
Vas a vas
Ve son olarakta 'kırmızı ışık, yeşıl ışık' yani souidgame.. izledim..Dizi aliskanligim yok diyebilirim..Gönul dağını hic izlemedim..;)

Sinema filmi olarak..

Nefesini tut..
Allah yakındır..
Sessiz bir yer..
Parazit..

Dram, korku ve gerilim filmlerini daha cok tercih exerim..Yalniz Bergen geliyormuş önumuzdeki günlerde; arabesk takılabilirim..:)

Snowpiercer ile dexteri birlikte izliyorum snowpiercer son bölüme kadar bitti snowpierceri izlemenizi tavsiye ederim dexter devam ediyor onuda izleyin ne olmuş ki alt tarafı seri katil 😀 ayrıca bu aralar adından çok bahsedildiği için pera palasta gece yarısı adlı diziye başladım ama daha 1. Bölümde 25. Dakikasında bıraktım çok sıkıldım benlik değilmiş hiç beğenmedim ayrıca Hazal Kaya nın bu dizide izlediğim kadarıyla oyunculuğunu hiç beğenmedim yinede izlemek istiyorsanız size kalmış böylede güzel yorum yaparım 3 dizi birden 😀😀

Snowpiercer ile dexteri birlikte izliyorum snowpiercer son bölüme kadar bitti snowpierceri izlemenizi tavsiye ederim dexter devam ediyor onuda izleyin ne olmuş ki alt tarafı seri katil 😀 ayrıca bu aralar adından çok bahsedildiği için pera palasta gece yarısı adlı diziye başladım ama daha 1. Bölümde 25. Dakikasında bıraktım çok sıkıldım benlik değilmiş hiç beğenmedim ayrıca Hazal Kaya nın bu dizide izlediğim kadarıyla oyunculuğunu hiç beğenmedim yinede izlemek istiyorsanız size kalmış böylede güzel yorum yaparım 3 dizi birden 😀😀
genç işte aynı anda üç dizi izleyip yorumlayabiliyor :P :P nazar değmesin :D bizler yaşlandık ben üç diziyi bir arada izlesem bırak yorum yapmayı mutfağı bulamam :D :D :D tebrikler :)

Snowpiercer ikinci sezonu bitirdim üçüncü sezonun tamamlanmasını bekliyorum sonra bir çırpıda izlerim bende.

Pera Palas “Gece Yarısı” 10/9

Dün izlediğim ve benden neredeyse tam not alan akıcı dizi olmuş.
Dizi biraz fantastik ruhlu gibi fakat sıra dışı seyri var.
2. Sezonu beklenen dizi seyircisinden tam not almış.

Yıldızlar arası izledim ikinci izleyişimdi baya güzel bir film

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri