Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

En Son Ne İzledin ?

Netten bakmıştım yarısı devam edecek yarısı etmeyecek diyordu ben izledim olurda yayınlanır diye ama pek ümit yok gibi Netflixin ne yapacağı belli olmaz izleyeceksiniz eğer ona göre izleyin
teşekkür ederim

The Happening

Yönetmen, M. Night Shyamalan'dan her zaman ki gibi ilginç bir film daha.

Einstein, “Arılar olmazsa insanlık ancak 4 yıl yaşayabilir. Arılar döllenmezse; tozlanma olmaz, bitki olmaz, hayvan olmaz, sonunda da insan olmaz”

sözlerinden yola çıkılarak hazırlanmış bir film.Shyamalan'ın anlamsız gelebilecek fakat içinde hep bir gizem barındıran filmlerinden.

10/8

Kalp çağrısı adlı diziyi izliyorum eğlenceli samimi sıcak çok güzel bir dizi ve karakterlerden en sevdiğim Rosemary levo sen dizide karakter olarak bir harikasın ve en sevdiğim karaktersin :)

2618588.jpg

Eğlenceli,kanlı,saçma,keyifli,zaman zaman komik,amaçsız,hoş

10/7

Lost'un 6.sezonuna gelebildim şükür :gulucuk:
Bunu yazdıktan sonra devam edememiş olmam peki :gulucuk: Kendi kendime nazar ettim sanırım.

Diziye ara verip üzerine bir sürü izlediğim doğrudur. En son Mad For Each Other dizisini izledim. İnşAllah tekrar Lost'a döneceğim ve bitireceğim:gulucuk:

Fear Street üçlemesi :

fena olmayan bir korku film üçlemesi olmuş.kan görmeye dayanamayanlar izlemesin derim. Sarah Fier kalbimdesin.. :) 10/7

Jungle Cruise :

eğlenceliydi,daha kısa olabilirdi,efsane peşinde bir nehir öyküsü diyebiliriz. 10/7

Lütfen, bu kullanıcıyla bir anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini unutmayın.
Testere flimin yeni çıkan serisini seyrettim güzeldi :)

Lütfen, bu kullanıcıyla bir anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini unutmayın.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri