Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

En Son Ne İzledin ?

gerçek bir hikâye.
bu türde filmlerden onlarcasını seyretmisimdir ve her seferinde aynı etkilenme, yine aynı hayalkırıklığı,
aynı öfke ile şiddeti artan bir can yanması. düzensiz sistemin, var olan kadarınınsa işlemediğinin, adaletsizliğin
dünya çapında bir hastalık olduğu gerçeğiyle yüzleşmek çok acı. çürük elmalar her yerde var. işlenmiş suçu,
suçu işleyen gerçek kişiyi örtbas etmeye çalışan her adalet sistemi çökmeye mahkumdur. insanız hata yapabiliriz,
hatayı kabul etmenin de büyük bir erdem olduğunu da hatırda her daim tutmak şart. hele hatanın kabulü bir baskasinin
hayatini daha iyi yasamasini saglayacaksa ve anlıyoruz ki bir kez daha; insan en ilkel canlıdır.
ve adaletin olmadığı bir dünya düzeninde idamın işi olmamalıdır.

- Trial by Fire/netflix

çok şey söylenir “alinin 8 günü” hakkında nedesem az, çünkü çok üzüldüm. filmde çokca mesaj vardı. bence ben mesajları aldım.
film bittiğinde gerçekten de böyle insanlar var mıdır? sorusunu sordum kendime. Ali rolündeki güzel adama da bayıldım ayrıca,
rolünün hakkını vermiş. bakkala giden adamın 10 dk boyunca hiç susmadan zarif konuşması beni çok zedeledi.
film bittiğinde buruk bir tad bırakıyor ruhunuza, üzülüyosunuz istemsiz. sonra öğrendim ki, film üçleme bir filmin ilkiymiş meğer.
dilberin 8 günü; Nesrin Cavadzade yi çok severdim, bu filmle bikez daha aşık oldum kadına. yani,
hem ülkemde hem taşrada kadın olmak zor vesselam. izleyin muhakkak.
zeynepin 8 günü; bahçelerinde dolaşamıyorsan, salonlarında koridorlarında gezemiyorsan, odalarında oturamıyor balkonlarında
kendini hiç bulamıyorsan, dehlizlerinde saklanamıyor, burçlarında ağlayamıyorsan. mahzenlerinde sarhoş olamıyor,
mutfaklarında doyamıyorsan, yorulduğunda sırtını yaslayamıyorsan, mutluluğumu tavan aralarına fısıldayamıyorsam
nasıl fethetmiş olurum o kaleyi. yani; vaktiniz varsa izleyin, kısıtlı bir zamanınız varsa da atlayın gitsin filmi derim.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri