Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Özgün Konu El Değmemiş Sevdalara Uzanmak (1 Görüntüleyen)

Birinin iyi niyetini bildikten sonra kızsan da arkanı dönüp gidemiyorsun hiç. Seni bilerek üzmeyeceğini bilecek kadar, olanlara gerçekten hata diye bakabilecek kadar birinin kalbinden emin olmak çok güvenli bir yer.

Sahip çıkamadığınız her değere bir gün bir başkası sahip çıktığında anlayacaksınız neleri kaybettiğinizi.
Sırası var.
Acelesi yok.

Anlatmayı sevmiyorum, anlayanı seviyorum.

Aşırı mantıklı birisiyim ama konu kendim değilse.

Ben mi çok ince düşünüyorum yoksa insanlar mı çok düşüncesiz bazen anlamıyorum.

Beni üzen, yoran, yıpratan, hayal kırıklığına uğratan insanları o kadar kolay silebiliyorum ki artık, ruhları bile duymuyor. Bazısıyla belki mecburiyetten konuşuyorum ama hissiz bir şekilde. İçimde zerre sevgi olmadan.Hiçbir ilgi ve beklenti beklemeden. Böyle böyle bitiriyorum.

Bugüne kadar inandığım her şeyin peşinden gittim. Düştüysem savaşarak düştüm. Güçlendiysem de yenilerek güçlendim ama ayağa kalkması nasıl güzel bir bilseniz.

baktınız işler yolunda gitmiyor hemen uyuyun

Birinin canını yakıp başkasıyla mutlu olunmaz.
Allah var.

mesaj atma ihtimalin beni artik heyecanlandırmıyor, mekanin cennet olsun

Tenimin rengini aldım topraktan,
Sen bakma, esmerliğim sonradan...

"Beni sev ya da benden nefret et, ikisi de benim yararıma. Seversen hep kalbinde olurum, nefret edersen hep aklında." diyor Louis Aragon. Sevginin zıddı nefret değil, hissizliktir. Birinden nefret etmek onu önemsemektir. Artık bir şey hissetmeyen sevmiyordur, nefret eden değil.

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri