Erva
FK Özel Üye

Uyuştur beni.
Kollarımı açtım. Serbest bıraktım hadi kendimi. Damarımdan direkt boşalt. Hızlıca beynime nüfus ettir. Önce bilincim çıksın. Sonra gözlerime vursun dozu. Kör olmak istiyorum gerçeklerime. Ellerimden, ayaklarımdan, beynimden tutanları tek doz ile uçur. Sustuklarım, içimde avaz avaz bağırdıklarım, zorunda kaldıklarım hepsini, hepsini uyuştur. Olmak istediğim ile olduğum arasındaki uçurumda ip cambazı olmaktan aynaya bakamıyorum. Unuttursana beni, bana. Acımı uyuştur çığlık çığlığa.
Hadi hazırım. Benliğimden uzaklaştır. Öyle bir doz ayarla ki soyunayım bütün utandığım insan kimliklerimden. Anadan doğma gibi tertemiz yap. Utandığım o vasiflarda soyunmuş, çırılçıplak sokaklarda dolaşmak istiyorum.
Uyuştur beni hazır bütün damarım. Birden zerk et. Önce damarlarımda hissedeyim delirmişliği. Acı çekiyor beynim. Sustur içindekileri ne olur. Yeniden deli saçması hayaller kurayım. Ansızın gelişen halüsinasyonları göreyim. Kalbim alıp başını gitsin çılgınlar gibi.
Sağ elimle, sağ kafatasıma vuruyorum defalarca. Beş kez, on kez, yirmi kez. Çıkartmak istiyorum kafamın içindeki o düşünceleri. Hissettiklerimi yıkamak istiyorum defalarca, defalarca. Çıkmıyor. Çıkaramıyorum. Hiçbir şey de hafifletmiyor. Lanet olsun!
Tek dozda uyuştur beynimi. Acı çekiyorum..