FK Sözlük Daha önce hiç yemediğiniz önyargıyla yaklaştığınız yiyecekler. (1 Görüntüleyen)

Suşi ve balık harici deniz mahsülü ürünler :)

Yemem dedigimi yemem yeni tatlara açık degilim. . Bi tadına bak diyenlerede tavır alırım.. yok dediysem yoktur bitmiştir..

Kokoreç galiba bide istakoz iyyy

he ben huy olarak soruyor sandım .. yemem dediğim şey hmm

et kavurması içinde yağsını yemem .. ette yagsını sevmem aynı zamanda tavuktada yağ sevmem deri zaten yemem.. evet ette yag çıkması sevmem... o bildiğiniz yağ değil... biz ona kömürtlek deriz jöle yağ hayatta sevmem

Bamya.
Şimdi aşığı oldum..
Bi de eklemem gerekirse deniz mahsullürine hiç bayilamiyorum dogrusu.
Hele ahtapot bacagi yemem konusunda ısrar edenlere hiç.

Son düzenleme:
Midye ,kokoreç deniz ürünlerinden balık hamsi hariç digerleri..

Pırasa
Hiç yemezdim,bir gün ,ya ben soğan çok severim ,pırasa da soğangillerden değil mi,bi deneyeyim dedim,o günden beri severek yerim .

Midye kelle paça kokoreç sakatat katagorisine giren herşey sucuk salam sosis bide havyar geçen yaptılar o ne dedim hayatta yememm ?insanlar neler yiyiyor ya her bulduğunda yenilmez ki ?

Kokereç
İşkembe (Sakatatların bir çoğu)
Zeytin
Üzüm
Bezelye
Cherry domates

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri