Sağlık Covid 19 Aşısı Hakkında (1 Görüntüleyen)

Çin'de çıkan bu hastalık yine çin'den gelen aşıyla engellenecek : ))) bekleyelim bakalım mayıs harizan gibi ölmez,virüse yakalanmazsak diğer aşıları olmayı tercih ederim.

Çin aşısı hakkında ne biliyoruz?

Dolunay kafa karıştırıcı bişey yok.
Tetenoz aşısı grip aşısı ve diğer aşıları yapmıyormusunuz. Birde sağlıkçısınız yaf.
Aşı karşıtlığının hiç bir tutarlı temeli yok. Hangi devlet kendi vatandaşının ve devlet erkanıın zarar göreceği aşıyı yapar.

Mükemmel bir aşı çalışması çinin yaptıracam inşallah

Dolunay kafa karıştırıcı bişey yok.
Tetenoz aşısı grip aşısı ve diğer aşıları yapmıyormusunuz. Birde sağlıkçısınız yaf.
Aşı karşıtlığının hiç bir tutarlı temeli yok. Hangi devlet kendi vatandaşının ve devlet erkanıın zarar göreceği aşıyı yapar.

Mükemmel bir aşı çalışması çinin yaptıracam inşallah
Aşıdan önce murattan fırça yedim sağol ya

Aşıdan önce murattan fırça yedim sağol ya
Dolunay bu ülkede herkesi anlarım.
Ama benim senin, Yaren gibi sağlıkçıların aşılar dan tereddüt etmesi, ilaç sanayilerine güvenmemesi ciddi anlamda bir sorundur.
Üretim ayrı bir şey pazarlama ayrı bir şeydir.
İlacın yapım aşaması ile ticari aşamasını birine karıştırmayın.
Bir ilaç üretim bandında etken maddeden dolayı değil, daha çok para kazandırması için yapılan tanıtım ve pazarlama işinde hileye bulaşır.
Ben ilaçların doğru endikasyon da kullanıldıkları da faydasını tartışmam.
Biz sağlıkçıyız biz tereddüt edersek bu halk ne yapsın.
İlk bana vursunlar okadar basit.

Bu asidan 500bin, cin aşısından 50milyon siparis verildi. Coronavac sebepli brezilya da hayatini kaybedenler oldu diye haberler cikti. Aşı denemeleri simdilik durduruldu diye biliyorum. Saglik bakani ilk aşıyı ben olacagim diyordu bakalim ne olacak? Ayrica bakanin cin aşısı diye 500binlik pfizer/biontec aşısı olacagi yonunde de bir kanaatim var nedense. Halka çin, kendilerine pfizer aşı, her sey olmasi gerektigi gibi. Ne garip, virus de aşı da cin`den. Yaraya yarabandi olmak gibi. Vesselam, zorunlu degil zaten simdilik aşı olmayacagim gibi. Aşı karsiti degilim bunu da belirteyim. Gidisata gore dusuncelerim degisir mi bilmem, bakacagiz.

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri