Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sağlık Covid 19 Aşısı Hakkında

Çin'de çıkan bu hastalık yine çin'den gelen aşıyla engellenecek : ))) bekleyelim bakalım mayıs harizan gibi ölmez,virüse yakalanmazsak diğer aşıları olmayı tercih ederim.

Çin aşısı hakkında ne biliyoruz?

Dolunay kafa karıştırıcı bişey yok.
Tetenoz aşısı grip aşısı ve diğer aşıları yapmıyormusunuz. Birde sağlıkçısınız yaf.
Aşı karşıtlığının hiç bir tutarlı temeli yok. Hangi devlet kendi vatandaşının ve devlet erkanıın zarar göreceği aşıyı yapar.

Mükemmel bir aşı çalışması çinin yaptıracam inşallah

Dolunay kafa karıştırıcı bişey yok.
Tetenoz aşısı grip aşısı ve diğer aşıları yapmıyormusunuz. Birde sağlıkçısınız yaf.
Aşı karşıtlığının hiç bir tutarlı temeli yok. Hangi devlet kendi vatandaşının ve devlet erkanıın zarar göreceği aşıyı yapar.

Mükemmel bir aşı çalışması çinin yaptıracam inşallah
Aşıdan önce murattan fırça yedim sağol ya

Aşıdan önce murattan fırça yedim sağol ya
Dolunay bu ülkede herkesi anlarım.
Ama benim senin, Yaren gibi sağlıkçıların aşılar dan tereddüt etmesi, ilaç sanayilerine güvenmemesi ciddi anlamda bir sorundur.
Üretim ayrı bir şey pazarlama ayrı bir şeydir.
İlacın yapım aşaması ile ticari aşamasını birine karıştırmayın.
Bir ilaç üretim bandında etken maddeden dolayı değil, daha çok para kazandırması için yapılan tanıtım ve pazarlama işinde hileye bulaşır.
Ben ilaçların doğru endikasyon da kullanıldıkları da faydasını tartışmam.
Biz sağlıkçıyız biz tereddüt edersek bu halk ne yapsın.
İlk bana vursunlar okadar basit.

Bu asidan 500bin, cin aşısından 50milyon siparis verildi. Coronavac sebepli brezilya da hayatini kaybedenler oldu diye haberler cikti. Aşı denemeleri simdilik durduruldu diye biliyorum. Saglik bakani ilk aşıyı ben olacagim diyordu bakalim ne olacak? Ayrica bakanin cin aşısı diye 500binlik pfizer/biontec aşısı olacagi yonunde de bir kanaatim var nedense. Halka çin, kendilerine pfizer aşı, her sey olmasi gerektigi gibi. Ne garip, virus de aşı da cin`den. Yaraya yarabandi olmak gibi. Vesselam, zorunlu degil zaten simdilik aşı olmayacagim gibi. Aşı karsiti degilim bunu da belirteyim. Gidisata gore dusuncelerim degisir mi bilmem, bakacagiz.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri