- Web sitesi
- forumkalemi.com
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Teşekkürler@Masaru,
@ZARiP
@SiyahSancaktaR.
@Eymen.
@Uz@Y.
@BaRoN
Ekli dosyayı görüntüle 9599
Papatyanin sırf kokusu icin toplamistim,normalde kokmuyor.)
ziyafetten anca boy le güzel kaçıp siyasetle Üstada yıkilirdi kebap helal olsun değerli muhterem kardeşim benim@Masaru
Benim yokluğumda @NoktA cimın ellerine sağlik cok guzel sofra kurmuş)
@SiyahSancaktaR muhtetem abi icin begeni butonuna kebapli bir smiley mi eklense:gulucuk:
Efulim taşımak için elaman lazım mı gelim hemmen?? güller için teşekküredrimKesenin ağzını açtım kızlar size ellerimle getiriyorum jj;;
Ekli dosyayı görüntüle 9609
Erkekler üşengeç olduğu için toplayıvermiş ?biz dağ bayır kırlarda gezmeyi sevdiğimiz için hem gezer hem toplarız diye ?@Dil-figar cım bize tarladan toplayıversinler demişsin zaar baylara zahmet olmasın diye toplamişsin gözümden kaçmadı Ö))).
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz
Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.
Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.
Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.