Özellikle dikenli aldım@Uz@Y, dikensiz yokmuydu,ozelliklede tüm bayanlara :hih:
Olsun ben severim kaktusu ,iyi oldu,bundan da yoktu.

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Özellikle dikenli aldım@Uz@Y, dikensiz yokmuydu,ozelliklede tüm bayanlara :hih:
Olsun ben severim kaktusu ,iyi oldu,bundan da yoktu.
@Dil-figar sen yakala ben fırça atayım ne dersin at))))ha)))Özellikle dikenli aldımhem neyi varki mezarlıktan toplasam dahami iyi olacaktı o zamanda üstümüze ölü toprağı atıyorsun diyecektiniz
![]()
Neden kaktüs verdiğim in sebebi ortada eli maşalisiniz@Dil-figar sen yakala ben fırça atayım ne dersin at))))ha)))
Bakin @NoktA müdür e ne kadar kibar zarif diyorki bu kaktüs çiçek açsın uzay sana yediricem kibar bir dille
Çiçek olarak kaktüs aldıkları içinmi@Uz@Y, eli maşalı olanlar bu yüzden maşalı :hih:
Hayır bu şekilde çileden çıktıkları için ol)))Çiçek olarak kaktüs aldıkları içinmi![]()
Neyini beğenmediniz dikenlerimi azTeşekkürler @Uz@Y Neyse ki kaktüs seven bir kişiliğim yoksa cümlenin devamı emojide so)))
Bilakis tam tersi dikenli bitkileri severim ;d kirpiyi de severim, dikenli dili daha çok severim ;dNeyini beğenmediniz dikenlerimi az![]()
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz
Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.
Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.
Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.