Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dünya HaberleriBoykot işe yaradı: Starbucks büyük zarar etti!
(1 Görüntüleyen)
Gazze'de soykırım suçu işleyen siyonist işgal rejimine destek açıklaması yapan Starbucks'a yönelik dünya çapında bir boykot kampanyası başlatılmıştı. Starbucks'ın boykotlar nedeniyle büyük ekonomik zarara uğradığı açıklandı.
Gazze'de soykırım suçu işleyen siyonist işgal rejimine destek açıklaması yapan Starbucks'a yönelik dünya çapında bir boykot kampanyası başlatılmıştı. Boykot işe yaradı.
Boykotlar ve personel grevleri nedeniyle Starbucks'ın piyasa değerinin 11 milyar kadar düştüğü bildirildi. Şirketin hisseleri de bu hafta %6 düştü.
Geçen gün milkshake sormak için girdik arkadaşla, içerde kimse yok demesemde 2 masada başörtülü aplalarımız ordalardı. Ne zaman park afyona o kapıdan girsem tıklım tıklım olurdu ayrıca, neyse sordum var mı diye, alacağımızdan değil pislik olsun, ordaki bebe yok bizde ama şöylesi var o daha lezzetli beyfendi falan filan, tamam hadi hayırlara gelin deyip çıktım, nasıl abi diyor arkamdan
Dedim tatlım halledecüüüüüğ sabr et