Dünya Haberleri Boykot işe yaradı: Starbucks büyük zarar etti! (1 Görüntüleyen)

• Kullanıcı Meva
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dünya'dan Haberler

Gazze'de soykırım suçu işleyen siyonist işgal rejimine destek açıklaması yapan Starbucks'a yönelik dünya çapında bir boykot kampanyası başlatılmıştı. Starbucks'ın boykotlar nedeniyle büyük ekonomik zarara uğradığı açıklandı.

1701940432316.png

Gazze'de soykırım suçu işleyen siyonist işgal rejimine destek açıklaması yapan Starbucks'a yönelik dünya çapında bir boykot kampanyası başlatılmıştı. Boykot işe yaradı.

Boykotlar ve personel grevleri nedeniyle Starbucks'ın piyasa değerinin 11 milyar kadar düştüğü bildirildi. Şirketin hisseleri de bu hafta %6 düştü.

Kaynak : Doğru Haber

Geçen gün milkshake sormak için girdik arkadaşla, içerde kimse yok demesemde 2 masada başörtülü aplalarımız ordalardı. Ne zaman park afyona o kapıdan girsem tıklım tıklım olurdu ayrıca, neyse sordum var mı diye, alacağımızdan değil pislik olsun, ordaki bebe yok bizde ama şöylesi var o daha lezzetli beyfendi falan filan, tamam hadi hayırlara gelin deyip çıktım, nasıl abi diyor arkamdan :gls:
Dedim tatlım halledecüüüüüğ sabr et :gls:

Zararı Türkiye de değildir. ABD de Avrupa daki boykotlar bizden kararlı :(

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri