Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

FK Sözlük Boşanmış Biriyle Evlenmek. (2 Izleyici)

Sevmek bazen yetmiyor ya
Denklik önemli benim gözümde

Kadin erkek hic farketmez dilerse 8 defa evlenip ayrilsin Cevrenizin tesiri altinda kalmadan A kisisi sunu der B kisisi bunu der laflarina takilip kalmadan bildiginiz yolda yurumeye devam edin

Başkasından boşanan senden de boşanır bence güvenmeyin 😀

Eskiye nazaran günümüzde 2.evlilikler daha çok oluyor.
Artık farklı bakılıyor bu da 2.kez evlenmek isteyenin önünü açıyor.
Mutlu olacaksa insanlar evlensin,,,

Evlenir neden olmasın önemli olan ondan sonraki süreç olacak :)

Sevmek bazen yetmiyor ya
Denklik önemli benim gözümde

Denklik bozulmuş mu oluyor bi insan evlenip ayrılınca?
Hayatı bu kadar net keskin çizgilerle çizmeyin, bazen sürprizler daha çok oluyor.

Denklik bozulmuş mu oluyor bi insan evlenip ayrılınca?
Hayatı bu kadar net keskin çizgilerle çizmeyin, bazen sürprizler daha çok oluyor.
Aslında keskin değilim. Bilakis artık o cümleyi fazla kesildikten sonra kurmuş biri olarak yazdım sevgili @piti
Yorum yaparken evlenip boşanmış olarak değilde yaşamış ve yaşamamış kimseler olarak baktım. Biri bazı şeyleri yaşayıp ilerlemiş diğeri yaşamamış geride kalmış (her zaman istisnailer vardır) aradaki fark bazen çok yoruyor ilişkiyi. Burada bahsettiğim sadece evlilik olarak bakma lütfen. Bazıları hayatın tokatından fena nasibini almıştır. Diğeri daha yolun başındadır. Aradaki fark ilişkiyi ciddi manada yoruyor. Denklikten kastım buydu. Bazen gecinmeye gönlü olanlar elbette bu farkı çok güzel kapatıyor. Onlarda nadir. Diye düşünüyorum @piti :)

Aslında keskin değilim. Bilakis artık o cümleyi fazla kesildikten sonra kurmuş biri olarak yazdım sevgili @piti
Yorum yaparken evlenip boşanmış olarak değilde yaşamış ve yaşamamış kimseler olarak baktım. Biri bazı şeyleri yaşayıp ilerlemiş diğeri yaşamamış geride kalmış (her zaman istisnailer vardır) aradaki fark bazen çok yoruyor ilişkiyi. Burada bahsettiğim sadece evlilik olarak bakma lütfen. Bazıları hayatın tokatından fena nasibini almıştır. Diğeri daha yolun başındadır. Aradaki fark ilişkiyi ciddi manada yoruyor. Denklikten kastım buydu. Bazen gecinmeye gönlü olanlar elbette bu farkı çok güzel kapatıyor. Onlarda nadir. Diye düşünüyorum @piti :)

Bir şeylerin yaşanması ya da senin deyiminle yolu başı ortası artık her neyse sadece “evlilik” ile mi mümkündür ?
Evlilik mevcut bir durumu resmiyete dökmekten ibaret yalnızca.
Yaşanmışlık kavramı için buna ihtiyaç mı var sevgili @ErvaErva is verified member.

Yaşanmışlıklar önemli @piti :)
Ben bir süre avukatlık bürosunda çalıştım. İlk ayrılık öncesi çok fedakarlık yapıyor eşler devam etmesi için. İkinci evlilikte daha kolay bırakıyor. İlkler hep yaşanmış oluyor ikinci için heyecan kalmıyor. İlk ev ilk çocuk ilk tatil ilk kavga ilk eşya alma heyecanı.
Büyükler daha başka şeyler de görmüşlerdir mutlaka denkligi gozetirler :)

@AsyAAsyA is verified member. asıl önemli yaşanmışlıklar işte.
Evlenmişsin boşanmışsın ya da hiç evlenmemişsin.
Bunlar bi insanı değerlendirmede ölçüt değil ki.
Kimin ne yaşadığını bilemezsin, insanları bu şekilde kılıflandırmayı doğru bulmuyorum kendimce.

Yorum yaparken evlenip boşanmış olarak değilde yaşamış ve yaşamamış kimseler olarak baktım. Biri
Bak @piti burada belirttim. Evlilik içinde değil hayatın içinde yaşamış olarak bakmıştım olaya:)

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri