FK Sözlük Boşanmış Biriyle Evlenmek. (1 Görüntüleyen)

Eskiye nazaran günümüzde 2.evlilikler daha çok oluyor.
Artık farklı bakılıyor bu da 2.kez evlenmek isteyenin önünü açıyor.
Mutlu olacaksa insanlar evlensin,,,

Denklik bozulmuş mu oluyor bi insan evlenip ayrılınca?
Hayatı bu kadar net keskin çizgilerle çizmeyin, bazen sürprizler daha çok oluyor.
Aslında keskin değilim. Bilakis artık o cümleyi fazla kesildikten sonra kurmuş biri olarak yazdım sevgili @piti
Yorum yaparken evlenip boşanmış olarak değilde yaşamış ve yaşamamış kimseler olarak baktım. Biri bazı şeyleri yaşayıp ilerlemiş diğeri yaşamamış geride kalmış (her zaman istisnailer vardır) aradaki fark bazen çok yoruyor ilişkiyi. Burada bahsettiğim sadece evlilik olarak bakma lütfen. Bazıları hayatın tokatından fena nasibini almıştır. Diğeri daha yolun başındadır. Aradaki fark ilişkiyi ciddi manada yoruyor. Denklikten kastım buydu. Bazen gecinmeye gönlü olanlar elbette bu farkı çok güzel kapatıyor. Onlarda nadir. Diye düşünüyorum @piti :)

Aslında keskin değilim. Bilakis artık o cümleyi fazla kesildikten sonra kurmuş biri olarak yazdım sevgili @piti
Yorum yaparken evlenip boşanmış olarak değilde yaşamış ve yaşamamış kimseler olarak baktım. Biri bazı şeyleri yaşayıp ilerlemiş diğeri yaşamamış geride kalmış (her zaman istisnailer vardır) aradaki fark bazen çok yoruyor ilişkiyi. Burada bahsettiğim sadece evlilik olarak bakma lütfen. Bazıları hayatın tokatından fena nasibini almıştır. Diğeri daha yolun başındadır. Aradaki fark ilişkiyi ciddi manada yoruyor. Denklikten kastım buydu. Bazen gecinmeye gönlü olanlar elbette bu farkı çok güzel kapatıyor. Onlarda nadir. Diye düşünüyorum @piti :)

Bir şeylerin yaşanması ya da senin deyiminle yolu başı ortası artık her neyse sadece “evlilik” ile mi mümkündür ?
Evlilik mevcut bir durumu resmiyete dökmekten ibaret yalnızca.
Yaşanmışlık kavramı için buna ihtiyaç mı var sevgili @Erva

Yaşanmışlıklar önemli @piti :)
Ben bir süre avukatlık bürosunda çalıştım. İlk ayrılık öncesi çok fedakarlık yapıyor eşler devam etmesi için. İkinci evlilikte daha kolay bırakıyor. İlkler hep yaşanmış oluyor ikinci için heyecan kalmıyor. İlk ev ilk çocuk ilk tatil ilk kavga ilk eşya alma heyecanı.
Büyükler daha başka şeyler de görmüşlerdir mutlaka denkligi gozetirler :)

@AsyA asıl önemli yaşanmışlıklar işte.
Evlenmişsin boşanmışsın ya da hiç evlenmemişsin.
Bunlar bi insanı değerlendirmede ölçüt değil ki.
Kimin ne yaşadığını bilemezsin, insanları bu şekilde kılıflandırmayı doğru bulmuyorum kendimce.

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri