Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Soruyoruz!! Bir bayandan telefon numarası nasıl istenir? (1 Görüntüleyen)

@ZiLaNZiLaN is verified member., şimdi numaranı almak için MSN açmammı lazım hocam :)
Birgün eylem yapıyoruz, Adana sokaklarında ama hınca hınç insan var. Solcu kıvırcık bir bayan ben mikrofonu bıraktığımda yanıma gelmişti.
- Merhaba
- Merhaba
Tanışma faslı, kendi siyasal okuyormuş, konuşmamın tamamı paradigmanın iflası, kürt sorunu eksenliydi.
Daha geniş görüşmek için numaranızı alabilirmiyim dedi, olabilir demiş numaranı vermiştim. :)
Erkek adamdan istemek kolay ama kadından istemek zor.
Birgün hasta bir bayandan numara istedim. 26-27 yaşlarda. Reçete arkasına yazmak için.
Hayırdır niye istiyorsun, napacaksın numaramı, niye güveneyim sana vs vs.
Allah belanı vermesin altı üstü reçete arkasına yazıcam sgk ilaç alıp almadığınız öğrenmek için aramak isterse diye alıyor. Keyfimden ölsem almam.
Peki dedi
Yazdı reçete arkasına son iki rakam yıldız koydu, sgk ya bukadar yeter dedi :)
Allahım sana geliyorum dedim :)

@Sakil, Ben şimdiye kadar 2 yıldız nasıl koymam sazanım demek nasil sivri zeka değil mi bizim zümre fkhaha7

Bankada işlem yaparken bırak teli tc kimlik noyu istememe kızan vardı sanki önümde sistemden görmüyorum :D Tepkim sadece kahkaha idi bu cevap delinmesine yetiyordu :D
Benimde arkadaşlarımın da numarasını isteyen çok olurdu..:)
En çok ta çöpçatan teyzeler isterdi malum sevap işleyecekler vesile olacaklar :D

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri