Bir kaç gün önce zengin ama cimriliği meşhur Aksekili amcayı kendi arabası ile hastaneye götürken 4 yol ağzında makus talihsiz kaderim olan acemi bir hanımın yol hakkı bana ait olduğu halde bana bakmayıp direk yola birden hızla atılması ile durmama imkan olmadan çarpıştık
Önce direksiyona hızımı alamayıp on cama kafa attım emniyet kemeri sigara aşkına o an çıkarmıştım Araçtan indim önce sigara yaktim bayanı inceliyorum kadın indi ama nasıl gülüyor yerlere yatıyor gülmekten sakinligim sinire dönüştü ama ses etmiyorum birden gülmedi ağlama krizine dönüştü ayakta duramayarak bana sarıldı ağlamaya başladı meğerse korkudan o an şoka girip gülüyormuş.
Yolun ortasında suratim dağılmış bir elimde sigara ve o manzara gerçek ten çok komikti
Aksekili amcam taş gibi şükür ona bir şey olmadi ambulans gelmez bir türlü kadın kendine gelmeyince mecburen o halde taşıyıp arabaya hastaneye vardık..
Aksekili amcam beni muayene ettircektin arabam gitti diye bana trip atınca şeytani bakışlarımdan tırstı ve sustu korkudan
Doktor muhterem sen manyakmisin dedi nerden anladin dedim haklısın
suratın dağılmış belki iç kanama geçirdin sen kahramanlık yapıyorsun
dedim kötülere ve delillere bisi olmaz rahat ol
Ertesi gün araçların kaza raporu uğraşırken kadın abim sana hakkım geçti yemek ısmarlayayım dedi Muhterem kardeşim mümkünse uzak dur yeter istirham ediyorum dedim
Komik olan Aksekili amcam hala bana triple ne zaamn gideceğiz diyor tekrar
Evlatları hiç birini istemiyor tek kahrını çeken benim amcanın
Aynaya bakıp sen bir aysın türküsünü söylemek geliyor içimden suratımin güzelliğine