Eğlence Başınıza gelen komik anlar... (1 Görüntüleyen)

Sonunda konuya yazacağım şeyler var :D
Forumumuzda bizimle biraz zaman geçirenler benim yonetime çeşitli konularda seslendiğimi bilir. Yeni gelen arkadaşlarımız çok bilmiyor tabi. Bazen ilginç şeyler de yaşıyorum.
Mesela birini @Mumbardolması geldiği zaman yaşamıştık. Mumbardolması şimdide olduğu gibi bi selam vermeden girer çıkar :) ilk zamanlarda "Sayın yönetim mumbardolması na günde bir mesaj yazma hakkımı verdiniz. Daha fazla yazamıyor mu" diye seslenmistim. Biri gerçekten bir mesaj hakki verdigimizi zannetmisti :D
Bir olayda son gunlerde yaşandı :)
@müstahsen için özel, mesaj filtrelemesi istedim. Zannımca buda gerçek zannedildi :D
Sayın yönetim benim mesajlarıma, otomatik açıklama yapan eklenti ekleyin. Sonra yanlış anlaşılıyorumfkhayir10

@müstahsen için özel, mesaj filtrelemesi istedim. Zannımca buda gerçek zannedildi :D
Sayın yönetim benim mesajlarıma, otomatik açıklama yapan eklenti ekleyin. Sonra yanlış anlaşılıyorumfkhayir10

Sonunda konuya yazacağım şeyler var :D

Bir olayda son gunlerde yaşandı :)

iyi de müstahsen'in niye bundan haberi yok..:d

Tam Tersi yapmiş oldugun latifeyi 3 gündur esprili bir dille anlatıyorum..Hatta oyle ki kendimle bile dalga gecebiliyorum..bence biraz da balkonun penceresinden bak..: p

Ayhan hakkinda yazdığım mesajı bir daha oku!.. adamin sesi 9 numara ve "okuma"sı cok iyi demişim, siirlere ictenlik ve ruh veremedigi icin beni etkilemediğini soyledim..Yoksa cabası ve emekleri takdire şayan..
Şimdi bir de mutfağın penceresinden bak asyacık..:d

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri