Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yorum/Analiz Bakanı azledince soruşturma açılmıyor muydu?

@Omnipotencia, hiç sanmıyorum be usta...
Mesela 3 seçimdir boykot ediyorum...
Sistemin kendini boykot ediyorum ama değişen bişey yok. Çünkü neden biliyormusun. Millet vekili seçimimiz bile yanlış, dikat edin bakın jenerasyon hiç değişmiyor. Giden zengin otokrasi sahibi milletvekilinin yerine onun bir benzeri geliyor. Yani 3 değil bu sistemde 13 dönemde geçse jenerasyon değişmiyor. Çünkü aday adayı olmak için bile zengin ve nüfuz sahibi olmanız gerek...

Bana tek bir parti gösterin yeteneğe bakan? İşin ehli olanı aday gösteren. Nerde kendine el bağlamış, ideolojilerin savunan, işe yaramaz ama zengin (nasıl zengin olduğuna bakılmaz) varsa vekil adayı. CHP de AKP de MHP de HDP de saadette hepsi aynı sağı solu ortayolu hepsi aynı temayüller üzerine kurulu...

Valla kötü kötüdür, kötünün iyisi olmaz. Haliyle bunu kitlelere anlatamazsın, kitleler Erdoğan’ın karşısında konacak adaya bakarlar. Haliyle ne desem boştur.

Cidden eğitim sistemimiz değişmedikçe, ideolojik adam yetiştirmeye son vermedikçe bu sistem değişmez. Çünkü bizim eğitim sistemimiz başlı başına yanlış insan tipi yetiştiriyor.

Yönetebilen, ülkenin değerini yükseltecek, iş imkanı sağlayacak, sosyal alanda muferrah kılacak olanın diline dinine kimliğine bakılmaması gerek.
Ama bizde sol gelir İslamı hedef tahtası oturtur, sağ gelir solu hedef tahtasına oturtur. Haliyle sağcı sol gelse dinime uğraşır der ki haklı, solcuda yaşam biçimine katılır der sağcı için oda haklı...

Yani olaya ideolojik baktıkça bu sistem böyle devam eder...

Ben boykot eder, sizde değişim umuduyla sandığa gider durursunuz...

:)

@Omnipotencia, hiç sanmıyorum be usta...
Mesela 3 seçimdir boykot ediyorum...
Sistemin kendini boykot ediyorum ama değişen bişey yok. Çünkü neden biliyormusun. Millet vekili seçimimiz bile yanlış, dikat edin bakın jenerasyon hiç değişmiyor. Giden zengin otokrasi sahibi milletvekilinin yerine onun bir benzeri geliyor. Yani 3 değil bu sistemde 13 dönemde geçse jenerasyon değişmiyor. Çünkü aday adayı olmak için bile zengin ve nüfuz sahibi olmanız gerek...

Bana tek bir parti gösterin yeteneğe bakan? İşin ehli olanı aday gösteren. Nerde kendine el bağlamış, ideolojilerin savunan, işe yaramaz ama zengin (nasıl zengin olduğuna bakılmaz) varsa vekil adayı. CHP de AKP de MHP de HDP de saadette hepsi aynı sağı solu ortayolu hepsi aynı temayüller üzerine kurulu...

Valla kötü kötüdür, kötünün iyisi olmaz. Haliyle bunu kitlelere anlatamazsın, kitleler Erdoğan’ın karşısında konacak adaya bakarlar. Haliyle ne desem boştur.

Cidden eğitim sistemimiz değişmedikçe, ideolojik adam yetiştirmeye son vermedikçe bu sistem değişmez. Çünkü bizim eğitim sistemimiz başlı başına yanlış insan tipi yetiştiriyor.

Yönetebilen, ülkenin değerini yükseltecek, iş imkanı sağlayacak, sosyal alanda muferrah kılacak olanın diline dinine kimliğine bakılmaması gerek.
Ama bizde sol gelir İslamı hedef tahtası oturtur, sağ gelir solu hedef tahtasına oturtur. Haliyle sağcı sol gelse dinime uğraşır der ki haklı, solcuda yaşam biçimine katılır der sağcı için oda haklı...

Yani olaya ideolojik baktıkça bu sistem böyle devam eder...

Ben boykot eder, sizde değişim umuduyla sandığa gider durursunuz...

:)

Yani imza atılır her sözüne. Ama jenerasyonun değişeceğine, artık halkı da temsil edebilecek milletvekilleri çıkacağına inancım tam.
Twitch yayıncısı Jahrein bunun en temiz örneğidir. Hakkaten alttan öyle bir nesil geliyor ki, ülkede bir sıçrayış yaşanmaması imkansız.

Biz dine bakmıyoruz. Şov için Atatürk övene bakmıyoruz. Yeni gelen neslin, bizim tek ideolojimiz liberalizim.

Bakın göreceksiniz, bundan 10 sene sonra her şey değişecek. Kafalar değişecek. O meclisteki birbirinin aynısı işe yaramazlar değişecek.

Liberter teknokrat hiç görmedi bu ülke. Ama göreceğiz.

amerikanın elinde erdoğanı zorlayacak çok materyal var. bu içerideki ortaklara bir sıkıntı konumuna gelirse, erdoğanın toplumsal tabanı düştükçe zayıfladıkça, erdoğan bir değer olmaktan çıkıp bir sorumluluk olarak görünmeye başlarsa eğer tehlikeli arayışlara ve denemelere tanıklık edebiliriz bu yapı içinde. çok parlak ve aydınlık bir dönem beklemiyor zaten ülkeyi, her halükarda bunu da söyleyerek ben çekileyim.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri