Yorum/Analiz Bakanı azledince soruşturma açılmıyor muydu? (1 Görüntüleyen)

  • Kullanıcı Meva
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Türkiye'den Haberler
@Omnipotencia, ben siyaset te islam olayına karşıyım..
Siyaset eşittir yalan yalan la kurulmuş mecradir siyaset..

Hic bir parti oluşumu Islami temsil edemez zarar verir verdide...

Bana yöneteceklerden bahset değerli muhterem kardeşim....

Elle tutulur gözle görülür...
 
Tabii ama Silivri yazın da soğuk olur tahminimce. Ona göre anlat. :p
erdoğan hatirlarsaniz bir genç kendisini kalite kalifikasyon konusunda ispatliyorsa is bulur demisti ya hani. yakin zamanda gerçekten de bunun bir örneğini görmüşüz. nasıl mı? hürriyet havacılık yazarı uğur cebeci, genç bir pilot olarak baran gülbaran ın 31 yaşında türk hava yollarına genel müdür yardımcısı olarak atandığını yazmış. bişeyi atlamış yalnız. bu arkadaş emine erdoğan ın yeğeniymiş ama :gulucuk:

evet haklisiniz da, gelişmemiş ülkelerde baskı çok olunca, baskıdan kurtulmanın ya da baskıdan kendini rahatlamanın yolu mizah yapmak aslında. nasrettin hoca döneminde de öyle. bektaşi ya da derviş fıkralarında da öyle. yalnız şu var bizim ülkemizde mizahi deyişler şimdiki zamana cuk diye oturuyor, bu da epey ilginç hani.
 
Aydınlanmanın ilk adımı.
Rönesans.
Çağ değişimi.

Adına ne derseniz deyin. Siyasal islam satan politikacıların yerine taş koysak, ülke daha iyi yönetilir.
Tamm o zaman sabredelim gitsin bunlar zaman dediğiniz şey çabucak geçer sizlerin bu hükümetin yerine koyduğunuz taşlar hskkında hala burdaysanız bu konu hakkında konuşuruz
 
@SiyahSancaktaR hocam, çekincelerinizi anlıyorum. Ancak öyle bir çağda yaşıyoruz ki, yapılan bir işin gizli saklı kalmasının mümkünatı yok. İnternet çağında doğan nesiliz biz. Sizler gibi farklı hükümetler yaşamadık. Sizin yaşınızda olup, daha öncekileri görseydik belki sizin gibi düşünürdük. Ancak devir değişti.

Bugün yapılan en ufak yolsuzluk bile anında ülke çapında gündeme geliveriyor. Bilginin bu kadar kolay ulaşılabildiği bir yerde, akp iktidarının yerine kim gelirse gelsin bunun bilincinde olacak. Hayvan terli, yemiyor yani artık.

Misal, Twitch yayıncısı Jahrein, bağımsız milletvekili adayı olacağını açıkladı. Bu bir örnektir. Bunların yerine gelecek olan nesil bambaşka bir nesil.

@asminya tek alyansı ile yola çıkan insanların nerelere geldiğini görüyoruz işte. :p Emine hanımın vasfı nedir, servetinin kaynağı nedir oturup sorgulamak lazım. :p
Mizahı, aydınlanma aracı olarak değil de silah olarak gördükleri için, ondan bile korkar olduk. Ee, kantarın ayarını iyice bozdular. Bir gün onları da tartacak bu kantar.
 
@Omnipotencia, Değerli muhterem kardeşim benim..

Zaten benim çekincem de burda zaten :)

Bilgi cağında nesil haklısın ama yok ortada bir şey mesele burda...

Sadece eleştiriden öte bir konum göremedik sanırım görmeyeceğiz de..

Hakkımızda hayırlısı olsun inş..:)
 
Tamm o zaman sabredelim gitsin bunlar zaman dediğiniz şey çabucak geçer sizlerin bu hükümetin yerine koyduğunuz taşlar hskkında hala burdaysanız bu konu hakkında konuşuruz

Elbette siyasi bir görüşüm var. Ama siyasi görüşümü temsil edebilecek kimse yok.

Böyle böyle kalkınacak ülkenin siyasi yapısı. AKP gidecek, yerine başkası gelecek. Belki gelen de bozacak sonra. Sonra onlar gidecek, yerine başkaları gelecek. Günden güne iyileşmeye çalışacağız. Bu iş bu kadar basittir.
 
@Omnipotencia, Değerli muhterem kardeşim benim..

Zaten benim çekincem de burda zaten :)

Bilgi cağında nesil haklısın ama yok ortada bir şey mesele burda...

Sadece eleştiriden öte bir konum göremedik sanırım görmeyeceğiz de..

Hakkımızda hayırlısı olsun inş..:)

Valla abi biliyorsun, adım atmadan koşulmuyor. Mecburen değişmesi lazım bu düzenin. Deneye deneye bulacağız en iyisi ne ise.
 
@Omnipotencia, Değerli muhterem kardeşim

Geçmiş gelecek birbirine karıştı tarih hep tekerrür etti..

Hakkımızda hayırlısı olsun inş hepimiz için..
 
@asminya tek alyansı ile yola çıkan insanların nerelere geldiğini görüyoruz işte. :p Emine hanımın vasfı nedir, servetinin kaynağı nedir oturup sorgulamak lazım. :p
Mizahı, aydınlanma aracı olarak değil de silah olarak gördükleri için, ondan bile korkar olduk. Ee, kantarın ayarını iyice bozdular. Bir gün onları da tartacak bu kantar.

servet dediniz de evet haklısınız, erdoğanın bir tek endişesi var. baydın ın seçimden önce söylediği otokratların halklarından çaldıkları paraların servetin peşine düşeceğiz, bunun takipçisi olacağız demisti. mal varlığının dondurulmasının kararı çıkan bir ülke vardı geçen gün ama simdi unuttum :( hah evet. guatamala başbakanı ve bir kişi daha vardı galiba. yani panama, malta gibi ülkelerdeki paraların yani kısaca nerede kimin ne kadar parası var hepsi biliniyor ve bu koz bi sekilde kullanılacak, bi sekilde gündeme gelecek. ama ne zaman o işte mechul. ayrıca tolga tanış/potus kitabında da ayrıntılar varmış da henüz ben okumadım. baydın ı rahatsız etmeye kalkarsa birileri, bu durum bir sekilde gündeme gelecek erdoğanı zorlayacak diye düşünüyorum bende.
 
Aydınlanmanın ilk adımı.
Rönesans.
Çağ değişimi.

Adına ne derseniz deyin. Siyasal islam satan politikacıların yerine taş koysak, ülke daha iyi yönetilir.

Siyasal İslam gider Kemalist cunta gelir pek değişen bişey olmaz.
Bir taraf isla ı kendine kalkan edinirken diğer taraf kemaliz mi...
O yüzden ideolojik kavramlarla konuşursak mızrağı çuvala sığdıramayız.

Siyasal İslam diye bir tabir üretilmiş bir tabirdir. İslam aslolandır.
Devleyin yönetim şeklide hala laikliktir. Haliyle siyasal islamdan bahsetmek bu ülkede mümkün değil, ancak İran için kullanılabilecek bir tabir.

Bugün AKP nin hala güçlü durmasının nedeni insanların dini hassasiyetine sahip çıktığına kendini inandırmasıdır.
AKP iki güçle geldi, ekonomi ve dini hasasiyetlere saygı...
Ekonomide çöktüler, lakin hala bu halk onların dini hasasiyetlere duyarlı olduklarına inanıyor.
Birde şu konu var %43 ü geçemez...
Usta bunu söylemek için karşısında kemikli bir muhalefet görmek lazım. Maalesef CHP ve bileşenleri akp den farksız bir çöplük...
Yani işin o tarafı hala karanlık...
 
@asminya, hiç sanmıyorum asmina.
Erdoğanı vurabileceği tek nokta şuan çapulcu ordusu dönüşen partilileri. Yani iktidardan nemalanan ve bir güç ordusu oluşturmuş olanlar.

Erdoğan’ın parası mal varlığı hepsi hikaye. Hepsi teori, gerçekte şimdiye kadar ortaya somut tek bir şey konmadı.

İşte muhalefetine yaptığı en büyük yanlış bu. Teorilerin yalan ve iftiraların peşinde koşarak gerçek olan ve önümüzde dağ gibi duran yönetim beceriksizliğini göz ardı ettiler. Buda önümüzdeki Süreçte Muhalefete pahalıya patlayacak. Çünkü hala kazanabilecekleri bir seçim göremiyorum ben.

Siz karşı mahalleden bakıyorsunuz, ama ben bu mahallenin içindeyim...
Onlar iftira karalama yaptıkça, küresel emperyalistlere sığınıp Erdoğanı bura üzerinden devirmeye kalktıkça batıyorlar, ve bu mahalle Erdoğan’ın arkasında daha sağlam duruyor...

Doğru bakmayan bir muhalefet oluşmadıkça, Kılıçdaroğlu gibi zavallılar, İmamoğlu gibi lümpenler lider olarak poz verdikçe daha çok seçim kaybederler.
Benden demesi...

AKP + MHP bu durumda yine 2023 te iktidar...
 
@asminya Biden, ne vaad ettiyse onu yapıyor. Seçim kampanyasında "Ermeni olaylarını soykırım olarak tanıyacağım" dedi ve dediğini yaptı. Eğer dedikleri arasında hakkaten yolsuzluk ile para istiflemiş olanları ifşalayıp, yaptırım uygulamak varsa yapar. Buna inanırım elbette. Ancak " çalıyor ama çalışıyor " kafasından kurtulamıyoruz. İstedikleri kadar foyaları ortaya çıksın, milletin gözü dönmüş. Yapacak hiçbir şey yok.

@Qasem AKP'yi kötünün iyisi olarak görmedim hiçbir zaman. MHP'den nasıl tiksindiysem, HDP'den nasıl tiksindiysem, AKP'den de CHP'den de öyle tiksiniyorum.

Ama üstad, "benden sonra tufan" kafasıyla mı hareket edecez?
"yaaa ama yaaa rakip yok ki, kimi başa getirelim" diye mi sineceğiz? Göz mü yumacaz?

Ben her türlü siyasi kanattan, "farklı" bir cumhurbaşkanı görmek istiyorum artık. Dış politikada bittik. Komşu yok. Ekonomi bitti. Hak hukuk zaten konuşulmuyor bile. Torpilin, adam kayırmacılığın nirvanasında yaşıyoruz.

Ne olacka yani? " insan yok yerine getirilecek " diye devam mı edeceğiz? Hayır.

Bir başkasını denicez. Olmayacak, yine deneyecez.

15-20 sene sonra, jenerasyon tamamen değişiyor. maksimum 3 dönem sonra zaten seçilebilecek insanlar bugün gördüklerimizden çok farklı kafa yapısında insnalar olacaklar. Ümidim tam.
 

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema editörü

Ayarlar Renkler

  • Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

    Alternatif header

    Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

    Görünüm Modu Seçimi

    Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

    Izgara Görünümü

    Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

    Resimli Izgara Modu

    Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

    Yan Paneli Kapat

    Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

    Sabit Yan Panel

    Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

    Box görünüm

    Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

    Köşe Yuvarlama Kontrolü

    Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

  • Renginizi seçin

    Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri