@asminya Biden, ne vaad ettiyse onu yapıyor. Seçim kampanyasında "Ermeni olaylarını soykırım olarak tanıyacağım" dedi ve dediğini yaptı. Eğer dedikleri arasında hakkaten yolsuzluk ile para istiflemiş olanları ifşalayıp, yaptırım uygulamak varsa yapar. Buna inanırım elbette. Ancak " çalıyor ama çalışıyor " kafasından kurtulamıyoruz. İstedikleri kadar foyaları ortaya çıksın, milletin gözü dönmüş. Yapacak hiçbir şey yok.
@Qasem AKP'yi kötünün iyisi olarak görmedim hiçbir zaman. MHP'den nasıl tiksindiysem, HDP'den nasıl tiksindiysem, AKP'den de CHP'den de öyle tiksiniyorum.
Ama üstad, "benden sonra tufan" kafasıyla mı hareket edecez?
"yaaa ama yaaa rakip yok ki, kimi başa getirelim" diye mi sineceğiz? Göz mü yumacaz?
Ben her türlü siyasi kanattan, "farklı" bir cumhurbaşkanı görmek istiyorum artık. Dış politikada bittik. Komşu yok. Ekonomi bitti. Hak hukuk zaten konuşulmuyor bile. Torpilin, adam kayırmacılığın nirvanasında yaşıyoruz.
Ne olacka yani? " insan yok yerine getirilecek " diye devam mı edeceğiz? Hayır.
Bir başkasını denicez. Olmayacak, yine deneyecez.
15-20 sene sonra, jenerasyon tamamen değişiyor. maksimum 3 dönem sonra zaten seçilebilecek insanlar bugün gördüklerimizden çok farklı kafa yapısında insnalar olacaklar. Ümidim tam.