Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Son dakika Bakan Koca'dan okullarda PCR testi açıklaması (1 Görüntüleyen)

MevaMeva is verified member.

Bir ☕ doldur bir 📚 seç 🌍 sessize al
Haber Editörü
Puan 113
Çözümler 0
MevaMeva is verified member.

Bakan Koca'dan okullarda PCR testi açıklaması​

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca okullarda yapılacak PCR testleri öncesinde velilerin onayının alınacağını söyledi. Bakan Koca sosyal medyadan yaptığı paylaşımında "Belirtisiz vaka yaygınlığını anlayabilmek için sınırlı sayıda okulda yapılacak. Çocuklarla, en deneyimli arkadaşlar buluşacak" açıklamasını yaptı.

Ekli dosyayı görüntüle 11186

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, dün gerçekleştirdiği basın toplantısında bazı okullarda PCR testi taraması yapılacağını açıklamıştı.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından bilgi veren Bakan Koca, söz konusu testlerin yapılmadan önce velilerden onay alınacağını söyledi. Koca, "Belirtisiz vaka yaygınlığını anlayabilmek için sınırlı sayıda okulda yapılacak. Velilerimiz önceden bilgilendirilip onayları istenecek. PCR taraması, sağlıklı eğitim ortamının devamına ve olası hazırlığa yönelik. Çocuklarla, en deneyimli arkadaşlar buluşacak" dedi.

Kaynak : ntv.com.tr

Nette rastlıyorum veliler kıyameti kopartıyor fakat bence mahsuru yok yapılabilir.
Devlet çocuğunun ayağına kadar gelip sadece bir kaç saniyelik test yapacak neresi sorun anlayamıyorum.

Buna hiç bir velinin izin vereceğini düşünmüyorum ben

Çocuklarına hasta olduklarında içinde ne olduğunu sormadıkları serumları bağlatırlar fakat iş bir pamuk çubuğa gelince hayır yok derler anlayamıyorum.

Insanlar tuhaflaştı. Her şeye itiraz ediyorlar muhalif cümleler kuruyorlar sonra egitimin devam etmesini istiyorlar.
Peki eğitim nasıl devam edecek onuda söylesinler.
Aşı olmaz, pcr testi olmaz, okul tatil olsun uzaktan eğitim devam etsin olmaz. Ne olur acaba çok merak ediyorum.

Testsiz, PCR siz aşısız devam etsinler.
Maske hijyen mesafe sınırlı sayılı sınıf sistemi ile devam etsinler.
Test sadece belirti gösteren öğrencilerde ailenin iznine bile gerek kalınmadan alınmalı. Belirti yoksa PCR anlamsız.

Kapanma ol amamalı. Eğitim devam etmeli. Çok basit bir denklem bu @NoktA

Eğitime kalite katılmalı. Pandemi bahanesini arkasın sığınılırsa işimiz var demektir

Testsiz pcr sız aşısızdı, o zamanda hastalık korkusuyla göndermek istemiyorlardı. Okullar kapatılsın diyorlardı ben mi yanlış hatırlıyorum :)
Pandemi başımıza geldi bundan bir süre daha kurtulacak gibi görünmüyoruz. Böyle yaşamaya da alışılmalı :)

@NoktA, yanlış hatırlıyorsun :)

@Masaru Çocuklarımızı okula göndermeyeceğiz diye haberlerde çıktı da :) covid bu kadar yaygınken okulları açmanın hata olduğunu söylüyorlardı.

@NoktA, haaa sen o ilk yaygaradan bahsediyorsun. O ani bir refleks ve korkuydu.
Hastalıkla yaşamaya başlayınca refleks te değişti.
O yüzden şimdi bakmak gerek. Şimdiki refleksi başlangıç olarak almak lazım

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri