Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Film Analiz Babam (1 Görüntüleyen)

interceptor

Özgün Üye
FK Üyesi
Puan 113
Çözümler 0
interceptor

Babam​

Yusuf Tunalı sardalya konserve fabrikası sahibidir. Batmakta olan fabrikayı kurtarmaya çalışan Yusuf Tunalı, karısı vefat edince, zihinsel engelli oğlu Arif'le baş başa kalır. Oğlunu, engeli sebebiyle yıllardır kabullenememiş Yusuf için, bu durum büyük bir sınav olacaktır. Genç öğretmen Feride ise atanamadığı için Yusuf’un fabrikasında çalışmaya başlar. Arif, Feride’nin ilgisiyle kabuğundan çıktıkça, Yusuf’un da Arif’e olan bakışı değişir. Yusuf, Feride ve Arif’in yaşadıkları, çevrelerinde olup bitenler, bu üç insanı birbirine daha da yakınlaştırır. Yusuf içinde saklı olan iyi insanı Feride ve oğlu Arif’in etkisiyle gün yüzüne çıkarmaya başlar. Dertleri ve sorumlulukları Yusuf'un sürpriz kararlar almasına yol açar.

4157728.jpg

Şu filmi kaç kere izledim kaç kere ağladım kaç kere boğazım düğüm düğüm oldu bilmiyorum.babamla alakalı olduğu için değil bu dizide ki zihinsel engelli Arif için. film de "gelecek, benden sonra Arife ne olacak" diye bir replik geçiyor orda bitiyorum.hepimiz ölürüz,hepimiz ölücez...

Mutlaka tavsiye ederim.kadro zaten baya iyi,Çetin Tekindor müthiş oynuyor.

Fragmanı izlemiştim.
Çok duygusal bir film. O yüzden izlemedim.
Mükemmel bir film olduğunu düşünüyorum zaten kadro şahane...
Ama çok fazla duygusal o yüzden izlemeye cesaretim yok.. :)

Fragmanı izlemiştim.
Çok duygusal bir film. O yüzden izlemedim.
Mükemmel bir film olduğunu düşünüyorum zaten kadro şahane...
Ama çok fazla duygusal o yüzden izlemeye cesaretim yok.. :)
bende duygusal filmleri izlemiyorum,ama arada oluyor.

Filmi en kısa zamanda izleyecem çok merak ettim

Film interceptor un söylediği kadar var. Tavsiye edilir :)

İzledim fakat 2.kez izlemem bana göre aşırı duygusal günlerce etkisinde kalıyorum hele hele babamı kaybettikten sonra asla izlemem i:))

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri