Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Önemli Ayın Üyesi Seçmek İçin Beş Çayı (1 Görüntüleyen)

Puan 113
Çözümler 4
ZoeZoe is verified member.
Kızlar beş çayı yapıp bir daha ki ay kimi ayın üyesi seçeceğimize karar verelim diye açtım konuyu.
Kualisyonlar kurulmalı kısırlar yapılmalı.
Yaşasın kadın gücü...

Bir daha ki ay beni mi yapsak ne dersiniz? Pek yakışır bana. :p

fkcay0fkcay0fkcay0fkcay0fkcay0 + fkcay4

Beşli dallıbudaklılar olarak :D Ben fincanda içerim canlar. (Aslında altı.)

@Dil-figar @EfuL!mEfuL!m is verified member. @MevaMeva is verified member. @AsyAAsyA is verified member. @DolunayDolunay is verified member.

Tabi bu sefer taktiģi değsitirmek lazım, karsıma hep erkek koyarsak Zilan'daki gibi hemen ortaya çıkarız.

Bu sefer ki taktigimiz ne olsaa acabaagggg

Aha cadı iş başında :)

@Sakil, çok iyi düşünmüşsün en azından iftira boyutundan çıkıp gerçek olmuş olur gören herkeste şahit 👍
Bende varım nede olsa benle başladı değil mi 😎

Forumda dosya nasıl indiriliyor bilen varmı ben bulamadım yerini:(

Allahım her şey çok güzel olacak fkmutlu0

@Lacin, İndirmek istediğiniz link devre dışı kalmış dolayısıyla indiremezsiniz.

Çete lideri seni :)

Allahım nereye düştük :P :D

Konuya Ba-yıl-dım yalnız biz altı kişimiymişiz 🙄cidden bilmiyordum sayıyı🤭 ben 5 sanıyordum gerçi müstahsen beni yönetimden saymıyordu😏 neyse karıştı alayım çayımı köşeme çekileyim yalnız yeni üyeyi seçmeye daha bir ay var neyse biz kadınız anca seçeriz :)

Planimiz ne ben hazırım fktatil13

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri