Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Önemli Ayın Üyesi Seçmek İçin Beş Çayı (2 Izleyici)

5 cayını, artık Teravihi kılıp On cayı yaparsıniz..;) Eminim hic dedikodu etmez, hakkaniyetli secimler yapabilirsiniz..;)
Qasem neden bu forumun 6 Cadı admini var,.Bu da haksızlık, itiraz ediyorum..:d

@müstahsen, cadı olduklarını anladıysan sorun yok :) biz dayak yemeden kaçalım :)

Yönetimde yer almak istersen kapımız açık mubarek :)

@müstahsen, sus seni gidi bozguncu Hurşit seni foruma getirdigim güne üzüldüm simdi :)
Senden çekeceğimiz var sus artık Sus:D

@QasemQasem is verified member., Eminmisin Üstad forumun selameti açısından bir hayal edeyim dedim bir saniyeliğine sonu hüsran forum felan kalmaz ortada normal üyeliğini zor çekiyor foruma saç baş yoldurdu 1 ayda benim dahil :D

Son düzenleme:
Meva dısarida kalsın..;)
Efulim-Asya-dil-figar-sakil-dolunay..
5 cadolozu oylayalım..:d
Hic degilse bu 5'li de adil olmaya gerek yok, ver en sevdigine gitsin..;)
(Sigarasızlık başıma vurdu sanırim..Son 30 dk..).. :d

Adaleti savunan biri olarak "5'li de adil olmaya gerek yok" cümlesi ne kadar adaletli :D

Benim içimdeki cadı inzivaya çekilmişti, rahatsız ettiniz o da geri geldi :D

@Sakil, yapıştır Cimcime muhterem kardeşim benim hakedene bakma sen :D

Ironiyi anlamadıysan ben napim sakil..;) izahı olmayan şeyin, mizahı olur..
İcindeki adalet duygusunu uyandirmaya ne dersin..;)
ha, bu arada ramazandayiz, seytan zincire vurulmuş derler, hatırlatayım.: p
5'li ceteye güzel bir şarki,hediyem olsun..:)

müstahsen sanırım bizim yönetimde kendi aramızda birinciyi seçip, oylamaya çıktığımızı düşünüyor. Bizim yönetimde "Birinci şunu yapıyoruz hadi ekip." dediğimizi zannediyor. Ne yapsak bu düşüncesini değiştiremeyiz. Bunun boyle olmadığını biz biliyoruz. Olmayan bir seyi nasil kanitlayacagiz. Düşünceleriyle kendisini başbaşa bırakmak en iyisi.

Nato mermer, nato kafa..:)

Yazdıkların kendi zan'nın..Aklımın ucundan bile gecmedi..Böyle dusunmeni gerektirecek tek bir cumlem de yok..Sanırım orucun ilk gunu biraz sıkıntıli gecti..Biraz uyu,dinlen, gel sahurda mâni oku bize..:d

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri