Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ayasofya Üzerindeki 86 Yıllık Tehakküm Son Buldu!

@Murat orda ibadet etmek nasıl bir duyguydu peki?
Yani birisinden duymuştum, Kabe'de ibadet etmek nasıldı diye sorulmuştu, gitmeden anlatamam ki ben size bunu demişti.
Öyle bir duygu mu yoksa osmanlı, 87 yıllık durumlar vs. bize bir şeyler anlatsana.
Tarihsel anlamda bir değere sahip ,insanlar aşırı bir sevgi gösterisi içindeydiler,herkes heyecanlıydı,Ülkemiz dışında başka ülkeden gelenlerde azda olsa gördüm,aşırı bir yoğunluk vardı,içeri girme olayımız olmadi ,yoğunluktan dolayı kaç talebe arkadaşımız girebildi oda gece yarısından sonra ,biz namazımızı disarda eda etdik ,yakinmi derseniz yakın değildik,halen ordayız,Değerli hocalarımız da burda ,aşırı abartanlarda vardı,kutsal mekan antibisiyle bakan bile vardı,

Nasıl ifade edeyim bilemiyorum ,içeri giren arkadaşlarımız tavsirler içerde açık diyen vardı kıblegah tahrirlerle dolu bura cami mi yoksa kilise içinde namaz kıldık diyenlerde ,
Bir tutarsizlik bir göz boyama ,diyende var,
Bana sorarsanız ne cami olarak işlev yapacak nede kilise olarak ,muzelikten kaldırıldı belki ama kaç gün sonra unutulacak bir yer.

O heyacan bizi sarmisken iki gun disarda arabada banklarda tatlı bekleyisle beklerken , forum insanın aklinami gelir nokta

Tamam tamam Biz yerimizi anladık:Z:

Ben gitseydim Sayin Ehli Forum ben Ayasofya' nın açılışında namaz kılmaya gidiyorum derdim:hih:

Tamam tamam Biz yerimizi anladık:Z:

Ben gitseydim Sayin Ehli Forum ben Ayasofya' nın açılışında namaz kılmaya gidiyorum derdim:hih:

Böyle birseyi demekle dememekle insanın yani forum ehlinin değerini buna bağlamak herhalde benim tahmin edemeyecigim birşeydi.
Dua konusuna gelince elbetteki ümmetin bir ferdi olarak sizde içine girmis oluyorsunuz.
Duamiz ve Dualarımız ümmet içindi.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri