- Hobim
- Okumak
- İsim
- Murat
- Meslek
- Talebe
- Memleket
- Konya
Tarihsel anlamda bir değere sahip ,insanlar aşırı bir sevgi gösterisi içindeydiler,herkes heyecanlıydı,Ülkemiz dışında başka ülkeden gelenlerde azda olsa gördüm,aşırı bir yoğunluk vardı,içeri girme olayımız olmadi ,yoğunluktan dolayı kaç talebe arkadaşımız girebildi oda gece yarısından sonra ,biz namazımızı disarda eda etdik ,yakinmi derseniz yakın değildik,halen ordayız,Değerli hocalarımız da burda ,aşırı abartanlarda vardı,kutsal mekan antibisiyle bakan bile vardı,@Murat orda ibadet etmek nasıl bir duyguydu peki?
Yani birisinden duymuştum, Kabe'de ibadet etmek nasıldı diye sorulmuştu, gitmeden anlatamam ki ben size bunu demişti.
Öyle bir duygu mu yoksa osmanlı, 87 yıllık durumlar vs. bize bir şeyler anlatsana.
Nasıl ifade edeyim bilemiyorum ,içeri giren arkadaşlarımız tavsirler içerde açık diyen vardı kıblegah tahrirlerle dolu bura cami mi yoksa kilise içinde namaz kıldık diyenlerde ,
Bir tutarsizlik bir göz boyama ,diyende var,
Bana sorarsanız ne cami olarak işlev yapacak nede kilise olarak ,muzelikten kaldırıldı belki ama kaç gün sonra unutulacak bir yer.