Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ayasofya Üzerindeki 86 Yıllık Tehakküm Son Buldu!

350 bin kişi ile bir mücadele içersinde koşuşturmalar,sevinçler,hüzünler,bütün duyguların bir arada olduğu farklı bir cuma yaşadık,Hayırlı temennisiyle bulunduğumuz bu caddelerdeki seccadeler yanı başımıza gelen bayanların iç-içe namaza durmaları bizi tedirgin etmedi desek herhalde yalan olur, diger caddelerde vardiysa bilmiyorum.
hep bir yanımızı kaybediyoruz ...
( Elbetteki doğal haklarıdır Bayanların lakin Erkekler ile iç-içe değil.)

350 bin kişi ile bir mücadele içersinde koşuşturmalar,sevinçler,hüzünler,bütün duyguların bir arada olduğu farklı bir cuma yaşadık,Hayırlı temennisiyle bulunduğumuz bu caddelerdeki seccadeler yanı başımıza gelen bayanların iç-içe namaza durmaları bizi tedirgin etmedi desek herhalde yalan olur, diger caddelerde vardiysa bilmiyorum.
hep bir yanımızı kaybediyoruz ...
( Elbetteki doğal haklarıdır Bayanların lakin Erkekler ile iç-içe değil.)

Sen namaza Ayasofya ya mı gittin Murat

Hayr olsun, umarım diğer camiler gibi tarihi eser olarak hayatımızda yer almada Cami olarak kullanılır.
Zira bu statüdeki bir çok cami sadece turistik gösteri yerlerine dönmüş halde...
Oysa o mekanlar ilim ve tedrisat mekanlarıydı...
Sadece namaz evlerdede eda edilir...
Cem farklı bişey dir...

Bu kadın erkek olayında murata katılıyorum ama onu ben göz ardı edilmiş heyecan hassasiyetine bağlıyorum.. kordine meselesi bir hatalı olmuş.. oraya gidenlerde bunu biliyor. Devlet eliyle imkan sunulduğu için.. allah niyetleri bilendir.. onu ayarlarlar gitmedim ben ?

Hayr olsun, umarım diğer camiler gibi tarihi eser olarak hayatımızda yer almada Cami olarak kullanılır.
Zira bu statüdeki bir çok cami sadece turistik gösteri yerlerine dönmüş halde...
Oysa o mekanlar ilim ve tedrisat mekanlarıydı...
Sadece namaz evlerdede eda edilir...
Cem farklı bişey dir...
Gördüğüm kadarı ile murat s 400 füzeleri gibi akıbeti olacak.

@Murat orda ibadet etmek nasıl bir duyguydu peki?
Yani birisinden duymuştum, Kabe'de ibadet etmek nasıldı diye sorulmuştu, gitmeden anlatamam ki ben size bunu demişti.
Öyle bir duygu mu yoksa osmanlı, 87 yıllık durumlar vs. bize bir şeyler anlatsana.

Gördüğüm kadarı ile murat s 400 füzeleri gibi akıbeti olacak.

Bu hükümet neyi doğru yaptı ki, pardon doğrusu şu olacak : Bugüne dek hükümet doğru yaptığı neyi yüzüne gözüne bulaştırma ki?

Net bir duruşu olmayanların kaderi budur...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri