Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Alkislar prensese eğik kulak ustune almasinRenkli eldivenlerimle kar topu oynamaya hazırım
Ekli dosyayı görüntüle 7928Ekli dosyayı görüntüle 7929
Mars ve karponcigim
Ekli dosyayı görüntüle 7930
Ekli dosyayı görüntüle 7933
Aynı ben, şuan böyleyim kanıtlayamam
Bu çiçeğin adı konusunda uzmanlığı @Bliss e bırakıp @Olmayabilir e sesleniyorum. Bahar gelmişşşş bizi kırlara götürrrrrbeni ağaca salıncak niyetine asmadan kızlara sesleniyorum. Toprak canlanmış haydi gördüğünüz çiçekleri paylaşınnn
@Bliss de bize çiçekleri öğret
Götürmek sorun değil fakat benim bildiğim Kir cicekleri zaten kirda yasamiyormu ?Bu çiçeğin adı konusunda uzmanlığı @Bliss e bırakıp @Olmayabilir e sesleniyorum. Bahar gelmişşşş bizi kırlara götürrrrrbeni ağaca salıncak niyetine asmadan kızlara sesleniyorum. Toprak canlanmış haydi gördüğünüz çiçekleri paylaşınnn
@Bliss de bize çiçekleri öğretsin
Ekli dosyayı görüntüle 8047
Of efkar yüklendiGötürmek sorun değil fakat benim bildiğim Kir cicekleri zaten kirda yasamiyormu ?
Biz sevmediklerimizi asariz sevdiklerimizi kalbimize basariz
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz
Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.
Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.
Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.