Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Beyaz lale dedikleri bumudur?Bence ben en güzelini hak ediyordum. O yüzden en güzelini, en güzele aldım
Ekli dosyayı görüntüle 7874
Güle güle koklan seyret inşallahBence ben en güzelini hak ediyordum. O yüzden en güzelini, en güzele aldım
Ekli dosyayı görüntüle 7874
Lalenin tanesi olmuş teeee kaç lira isyanindan sonra bunun adı Çiğdem @OlmayabilirBeyaz lale dedikleri bumudur?
Çiçekçi yanlış söylemiş o zamanBir yanlışı düzetmek istiyorum,çok sevdiğim bir çiçek mis gibide kokar tamda zamanı bu frezyadır.
Çiğdem buEkli dosyayı görüntüle 7875
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz
Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.
Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.
Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.