Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Öyle gezinirken denk geldim çok çok geçmiş olsun sayın hafız kardeşim, Rabbimiz Şafii ismiyle şifa versin sana inşallah,,
Bu yıl ki salgın covidden beter Acil Servisler yıkılıyor resmen geçmiş olsun sayın hocam
Öyle gezinirken denk geldim çok çok geçmiş olsun sayın hafız kardeşim, Rabbimiz Şafii ismiyle şifa versin sana inşallah,,
Nasılsın, nasıl oldun![]()
TeşekkürlerBu yıl ki salgın covidden beter Acil Servisler yıkılıyor resmen geçmiş olsun sayın hocam
OlabilirÇikolata arası kahve neyim mi içiyorsun anlamadım![]()
Bebeklerinle tanistigima mutlu oldum teşekkür ederim@AsyA bakkkkkk ay bunu yaparken şımarık çocuk edası ile yapmak aşırı guzel![]()
![]()
Çok güzeller yaaa
Ekli dosyayı görüntüle 7577
Biraz her telden gidiyorum desem yeridir kuş misali. Seve seve okudukça yazarım. Sende bana bir kaç öneri de bulunur musun? Bende onu merak ediyorum.Bebeklerinle tanistigima mutlu oldum teşekkür ederim
Değişik bir tarzin var. Bu kitapları ilk defa görüyorum. İnceleyip kitap listeme eklerim. Sende kitap bölümünde kitaplarla ilgili düşüncelerini yazabilir misinokur gorusu kitapla ilgili fikrimizin degismesine sebep olabilir
![]()
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz
Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.
Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.
Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.