Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Küçük bir kitaplığım var evetOyy nenem çok güzel ve tam kahve içme saati
Teşekkürler @Erva ellerine sağlık afiyet olsun
Artık orada kütüphane gördüm evet evet gördümgözlerim böyle oldu,
Sevdim seni kitap sever olarak sen de seviyorsun müsait zamanda kitaplığının resimleyip buraya atar mısın merak ettim tabii sakıncası yoksa![]()
Muhteşem... Çok sevdim bayılıyorum ve gıpta ediyorum öyle kitaplığı bolça olanlara,Küçük bir kitaplığım var evet
Yeni taşındım, birincisini kurdum şimdilik, tam kurduğumda seve seve seninle paylaşırım![]()
Teşekkür ederim @sükutu-ezberMuhteşem... Çok sevdim bayılıyorum ve gıpta ediyorum öyle kitaplığı bolça olanlara,Rabbimiz muvaffak etsin,, olur olur anlaştık o zaman
![]()
Dünyanın kahrından bıktım der gibi
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz
Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.
Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.
Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.