Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

FK Anket Altılı masanın Cumhurbaşkanı adayı kim olur?

Altılı masanın Cumhurbaşkanı adayı kim olur?

• Meral Akşener

Oy: 0 0.0%
  • Ali Babacan

• Kemal Kılıçdaroğlu

Oy: 1 11.1%
  • Ahmet Davutoğlu

• Muharrem ince

Oy: 2 22.2%
  • Pervin Buldan

• Mansur Yavaş

• Ekrem İmamoğlu

• Temel Karamollaoğlu

• Diğer

• Kullanılan toplam oy
    9
@Hejir, depremi iyi analiz etmek için sahada olman lazım.
Bu süreçte saha önemliydi.
Medya çok kirliydi haliyle yapılacak en hızlı müdahale yapıldı. Evet hatalar vardı ama büyük felaketler büyük hatalara zaten gebe değil midir. Önemli olan hataların telafisi.
Ben ilk turda alacağını sanmıyorum.
Ama seçimi Erdoğan alacaktır.

@QasemQasem is verified member. depremin büyüklüğü tartışılmaz şekilde ortada. Müdahale konusunda kim olsa ilk etapta çaresiz kalacaktı. Sahada çalışan sürekli irtibat halinde olduğumuz arkadaşlar da bunu söyledi zaten. Ama bütün bunlara rağmen iktidar sahipleri sınıfta kaldı. Muhalefete bir şey demiyorum çünkü onların bende karşılığı zaten yok :) valla dokuz yıl önce bir karar aldım, beni ancak kafama silah dayayarak sandığa götürebilirler. Başka türlü sandığın önünden geçmem.

@Hejir, boykot konusunda mutabığız. Zaten biliyorsun ben uzun zamandır boykot ediyorum. Ben iktidarın mevcut şartlar içinde STK ların desteğiyle en mükemmel şekilde sınav verdiğini düşünüyorum.
Maraşta bir çok arkadaşımızı kaybettik. Dernek binası yerle bir oldu. Bölgede bir çok mücahit arkadaşı kaybettik bu acı bile bize devlet yetersiz kaldı dedirtemedi. Evet daha iyi olabilirdi. Özellikle afad kordine çok kötüydü. Liyakat esas alınmadığı için ilk başta kilitti. Ama stkların müdahalesi onların sersemliklerini atamalarına neden oldu. Daha iyi olabilirdi. Ama artık yaraları iyi etme sarma zamanı. Hatalar üzerinde depinmeye gerek yok. Elimizden geleni hepimiz yapacaz. Devlet hükümet değil hepimiziz.
Koşturmana ben şahidim :)
Allah senden razı olsun

@QasemQasem is verified member. elinden geleni yapan herkesten Allah razı olsun abi. STK konusunda çok haklısın. Bu süreçte sivil toplumun kıymetini daha bir iyi anladım. Bizde sivil toplum, ciddi potansiyele sahip. Devlet galiba bir gelenek olarak her şeyi gölgesinde toplamaya meyilli.
Baba tutumu diyelim şimdilik:) ama dediğin gibi devlet biziz. Karamsar olsam da içten içe bir şeyler yapılabilir hissi hep tıkırtı çıkartıyor. :) Zaman, sabır, cehd. İnşallah diyek..

@ZARiPZARiP is verified member., hdp tehlikeli kart.
İlke onur gurur yok her an herşeyi yapabilecek potansiyelde. Aklı başında bir kaç adam vardı onlarda pkk bağlantısını koparmadığı için partiyi terketti. Yani ikinci turda herşey olabilir

@Hejir hızlı değişen gündemde sabah Erdoğan başkan diyorduk ve şimdi başkan Kemal. Başka bir değişiklik olmaz ise Millet İttifakı yükselen ak parti karşıtlığı ile seçimi alır gibi duruyor.
Yinede önümüzdeki günlerde göreceğiz.

Akpartinin şuan seçim gündemi yok. Deprem gündemlerinde ve seçim için sahaya bir süre daha inmeyecekler. Bu doğru bir hamle...
İşlerini yapıyorlar

@Hejir, açıkçası benim millet ittifakından beklentim yok. Her halukarda bize hicret düşer...
Bir tarafı Rusya ile yatıp kalkıyor, bir tarafı abd ile bir tarafı yerel işbirlikçilerle. O yüzden çokta bişey beklemiyorum.
Ama ilk turda kimsenşn alamayacağı kessin.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri