Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

FK Anket Altılı masanın Cumhurbaşkanı adayı kim olur?

Altılı masanın Cumhurbaşkanı adayı kim olur?

• Meral Akşener

Oy: 0 0.0%
  • Ali Babacan

• Kemal Kılıçdaroğlu

Oy: 1 11.1%
  • Ahmet Davutoğlu

• Muharrem ince

Oy: 2 22.2%
  • Pervin Buldan

• Mansur Yavaş

• Ekrem İmamoğlu

• Temel Karamollaoğlu

• Diğer

• Kullanılan toplam oy
    9
@Emir Şahin, senle @Hejir taktınız kadına :)
Onlar haklarını kürt gençlerini sokağa döküp öldürülmelerine neden oldukları gün kaybettiler. Devletin tüm samimi çözüm süreci hamlelerini Selo ve arkadaşları özerklik bahanesiyle baltaladılar. Pkk nin gölgesinde kalmayı, kürt siyaset hareketi olmaya tercih ettiler.
Hüda kayaya bakıyorum acınası açıklamalar...
Selonun cezaevinden gönderdiği mesajlar kin nefretten başka bişey değil.

Bir gerçekte şu ki kürtler Müslüman, ve mütedeyyin insanlar. Marksist, leninist çizgide olan Pkk ile aynı safta yer almazlar.

Takıldığınız espiri yaptığınızı biliyorum, ama bazen üzerine konuşmak gerek. Pervin aklını kiraya vermiş bir maşa...
Yani herşeye rağmen Davutoğlu o masada bu yüzden Pervin o masaya yakışmaz. Davutoğlu delikanlı olup masayı terketseydi ciddi ciddi yakışırdı. Hatta 6 masa o isim üzerine düşünürdü bile :)
benim nazarımda 6lı masadaki bütün liderlerin pervin buldandan farkı yokki..
hatta bir videoda seyretmişitm..
o videoyu bulabilsem de koysam..
6lı masa liderleirnin anne veya baba tarafından birisi yabancı ırktan..niyetim ırkçılık yapmak değil asla..

@Emir Şahin, sonuçta Ak partinin bugünkü dış politika mimarı bizim yıllarca tanıdığımız omuz omuza yürüdüğümüz adam olan Hoca... Herkes çok video yapar yayınlar ama yaşadıklarımız önemli. AKP nin en parlak dönemi yine baba canın ekonomi politikaları dönemidir. Babacanın şuan abd goygoyculuğuna soyunmuş olması bu gerçeği değiştirmez.

Pelikancıkarın yalan iftira ve dezenformasyonları sonucu Erdoğan ile yollarını ayırdılar. Öfkeleri yüzünden Solla aynı çukura girmeleri yanlış olsada bu geçmişlerini hizmetlerini inkar edileceği anlamı taşımaz bence. Herkes hakkında binlerce video düzenleyen uzantıları var abem benim. Dikkatli olmak gerek.

@Emir Şahin, sonuçta Ak partinin bugünkü dış politika mimarı bizim yıllarca tanıdığımız omuz omuza yürüdüğümüz adam olan Hoca... Herkes çok video yapar yayınlar ama yaşadıklarımız önemli. AKP nin en parlak dönemi yine baba canın ekonomi politikaları dönemidir. Babacanın şuan abd goygoyculuğuna soyunmuş olması bu gerçeği değiştirmez.

Pelikancıkarın yalan iftira ve dezenformasyonları sonucu Erdoğan ile yollarını ayırdılar. Öfkeleri yüzünden Solla aynı çukura girmeleri yanlış olsada bu geçmişlerini hizmetlerini inkar edileceği anlamı taşımaz bence. Herkes hakkında binlerce video düzenleyen uzantıları var abem benim. Dikkatli olmak gerek.
Yarın bu konuya acizane fikrimi paylacam.. ya nasip

davutoğlunu başbakan yapan tayyibi dinlemdi.. fetöcüleri dinledi..gitti rusyanın uçağını düşürdü.
davutlu hocada olsa politaka bilmiyordu.. ülkeyi rusya ile savaşın eşine getirmek ne demek ya..
babadan siyonizmin emrinde çalışan amele..
tayyibin yanında kaç sene kaldı ama millişemediler maalesef..
onun için abdullah gülde dahil davutoğluda, babadanında benim gözümde pervin buldandan farklerı yoktur..

@Emir Şahin, ben atalarının Faturasını evlatlar kesmem. Hocayıda yakinen bilir tanırım. Gül konusunda sana katılıyorum. Ama hoca konusunda asla ve Rusya politikasını Suriye hareketi içinde yer alan biri olarak destekledim halada destekliyorum.
ABD de Rusyada iki ayrı emperyalist. Haliyle bölgedeki emellerine ulaşmalarının önünde en büyük engellerden ikisi Fidan ve davutoğluydu.

Hayırlısı bakalım.
Ama inatlarını anlamak zor.
Meral bile kemale hayır dedi, o iki kinleri akıllarını ele geçirmiş adam biat etmeyi tercih etti. Elbetteki tercihleri kendilerini bağlar, ama ben asla onaylamam

@QasemQasem is verified member. Davutoğlu benim için çok büyük olmamakla beraber bir hayal kırıklığından başka bir şey değil. Akademiye döneydi iyiydi. O da siyasetin suyundan için "nehrin" bu tarafında kalmayı seçti. Buldan ve diğerleri zaten bir ihtimal bile değil. Hasılı no'lcak bu ülkenin hali? Bir kuru temizleme açıp işime bakmak istiyorum:)

@Hejir, açıkçası brnim için büyük hayal kırıklığı oldu. AKP den sonra akademiye döner, akademik alanda güzel çalışmalar ortaya koyar diye bekliyordum. Ama maalesef siyasete hemde lağım çukurundan girmeyi seçti.
Aç aç arada gelip çay içeceğim mekan lazım :)

@Hejir, biliyorsun ben boykotçuyum.
Görünen tablo çok net, ilk turda kimse alamayacak. Tüm kartlar ikinci turda masaya konacak.

Son sürece baktığımızda şahsım adına depremdr iyiki AKP iktidar dedim. Gerçekten AKP değilde sol paradigma başta olsaydı düşünmek bile istemiyorum.

Sandığa gitmeyeceğim.
Hiç vermeyeceğim partiler : hdp, memleket, zafer, MHP, saadet, iyi
Ölsem bile vermeyeceğim partiler : CHP, AKP
Vermeyeceğim partiler : gelecek ve babacanın partisi

Ama depremle beraber bakış açımdan ciddi değişimler oldu.
Sandığa gitseydim Erdoğana kessinlikle verirdim.
Bu dönemde Tüm devletçilere karşı devleti savundumya, vallahi bende çok şaşkınım. Sahada olmayanlar saha hakkında çok rahat konuşuyorlar.

Ama okadar aptal bir muhalefeti iz var ki Erdoğanın kazanacağını düşünüyorum.. Kemal zaten aday...

@QasemQasem is verified member. Valla abi deprem konusu hiçbir şekilde devletçi refleksin bende kabul edilebilir bir tarafını bırakmadı. Başka bir iktidar olsa belki çok daha kötü olacaktı belki de daha iyi, hiçbir fikrim yok. Mevcut iktidara uzun zamandır olan karıştılığım iyice pekişti bu dönemde. Yine de bu kriz halinin söylendiği gibi bir politik tepki doğuracağını düşünmüyorum. Seçimin de ikici tura kalacağı şüpheli. Adam yine kazanır gibi :)

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri