Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

FK Anket Altılı masanın Cumhurbaşkanı adayı kim olur?

Altılı masanın Cumhurbaşkanı adayı kim olur?

• Meral Akşener

Oy: 0 0.0%
  • Ali Babacan

• Kemal Kılıçdaroğlu

Oy: 1 11.1%
  • Ahmet Davutoğlu

• Muharrem ince

Oy: 2 22.2%
  • Pervin Buldan

• Mansur Yavaş

• Ekrem İmamoğlu

• Temel Karamollaoğlu

• Diğer

• Kullanılan toplam oy
    9

MevaMeva is verified member.

İçinden geldiği gibi yaşa :)
Haber Editörü
Burç
Akrep
Memleket
Siirt
lIr3ry
Millet ittifakı yani yeni tabiriyle altılı masanın dün akşamki toplantısında Cumhurbaşkanını adaylarının kim olacağına karar verildiğini açıkladılar sizce masadan kimin adı çıkmıştır cevapları ve görüşlerinizi merak ettim :)

Bugün 2 mart ve altılı masa adayını bugün açıklayacağını söylemişti öyleyse tahminlere devam edelim sizce altılı masanın adayı kim olur?

Benim düşüncem Ekrem İmamoğlu olur gibi..
ama şu bir gerçek bunlar o kadar toplanıp bizim kadar konuşmamışlardır aday kim olsun diye :D
Kesinlikle katılıyorum. Onlardan çok masa yapmiş olabiliriz fksirin8

Onlar bizden çok konuşmuştur. Kolay kolay açıklayacak gibi durmuyorlar.
Kemal seçimi çantada keklik gördüğü için kendisinin adaylığı için binlerce kulis yapıyor.

Mansur olsa bende veririm. Onun dışında asla hatta onlara karşı Erdoğana verme ihtimalim bile var

@Emir Şahin, senle @Hejir taktınız kadına :)
Onlar haklarını kürt gençlerini sokağa döküp öldürülmelerine neden oldukları gün kaybettiler. Devletin tüm samimi çözüm süreci hamlelerini Selo ve arkadaşları özerklik bahanesiyle baltaladılar. Pkk nin gölgesinde kalmayı, kürt siyaset hareketi olmaya tercih ettiler.
Hüda kayaya bakıyorum acınası açıklamalar...
Selonun cezaevinden gönderdiği mesajlar kin nefretten başka bişey değil.

Bir gerçekte şu ki kürtler Müslüman, ve mütedeyyin insanlar. Marksist, leninist çizgide olan Pkk ile aynı safta yer almazlar.

Takıldığınız espiri yaptığınızı biliyorum, ama bazen üzerine konuşmak gerek. Pervin aklını kiraya vermiş bir maşa...
Yani herşeye rağmen Davutoğlu o masada bu yüzden Pervin o masaya yakışmaz. Davutoğlu delikanlı olup masayı terketseydi ciddi ciddi yakışırdı. Hatta 6 masa o isim üzerine düşünürdü bile :)

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri