Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Allah İnsanlarla Konuşurmu ?

senin hoşuna gidiyor bu tür sorular benim hiç hoşuma gitmiyor . kendimi bilinmeyen bir tarikat içinde hissediyorum burda
soru cevap verilmiş ona bile örnek verip açıklama yapıyorsunuz. din sizin işiniz değil . en hassas oldugum konu bunun fikirlere saygı duyulmasıyla alakası yok sen benim inandığım doğru veya yanlış şeyleri yorumluyorsunuz. ortamında bulunmak istemediğim şeyler bunlar . kardeşin olarak uyarıyorum bana bana cevap veriyorsun abi :D kusura bakma islami bir site değil burası öyle olsa islami paylaşımlara önem versem islami içeriklere girerdim kategori konusu soru cevap bu senin yorumlayacagın birşey yok burda
Neye yorum yapıp yapamayacağımı sana mı sorucam?
Hoşun gitmiyorsa okumazssın okadar basit.
İlgi alanım olup olmadığı benle alakalı senle alakalı değil.
Kendi işine bak sen.
Burası islami site olmaya bilir ama biz islami şahsiyetleriz. Bçne konuşacağımız sen değil biz kendimiz karar veririz. Hoşuna gitmeyen konularda yazmazsın okumazssın olur biter.
Beni uyarmak sana kalmadı :)

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri