Başlığı açalı bir ayı geçmiş ama gel gör ki son sezonu izledikten sonra yorum yapmayı unutmuşum.
Şimdi görmüş olunca hemen yazayım dedim
Dizi en başta da dediğim gibi 3sezondan oluşan her sezonundaki bölüm sayısı azlığından dolayı da benim için mini dizi olarak yer alan bir yapım. Son sezona kadar bundan şikayetçi değildim. Böyle kısa bölüm ve az sezonlu dizileri daha çok seviyorum. Uzatmadan sıkmadan insanı yormadan bitiveriyorlar. Ama son sezonda biraz daha bölüm olmasını isterdim. Daha doğrusu 7 bölüm yerine bir 10 bölüm yapabilirlerdi. Çünkü bazı olaylar oldu bittiye getirilmiş. Birinci sezon her ne kadar güzel ve detaylı işlendiyse 3.sezon da güzel ama yüzeysel işlenmiş.
İzleyenler ve izlemeyi düşünenler için genel yorum yapacak olursam dizi gayet keyifliydi. Özellikle cadılar,vampirler, cinler falan seviyorsanız. Ama böyle diyince ergence düşünmeyin.
Tamam yine çok ağırbaşlı bir dizi değil ama hep alışkın olduğumuz vampir dizileri gibi de değil. En çok keyif aldığım sezon ilk sezon oldu. Ardından iki de biraz sıkıldım ama üçüncü sezonu da severek izledim.
Beni yormayan uzun soluklu olmayan dizi izlemek istiyorum derseniz tavsiye ederim.