Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Dizi Analiz A Discovery of Witches

Başlığı açalı bir ayı geçmiş ama gel gör ki son sezonu izledikten sonra yorum yapmayı unutmuşum. fkskandal Şimdi görmüş olunca hemen yazayım dedim fkhaha8

Dizi en başta da dediğim gibi 3sezondan oluşan her sezonundaki bölüm sayısı azlığından dolayı da benim için mini dizi olarak yer alan bir yapım. Son sezona kadar bundan şikayetçi değildim. Böyle kısa bölüm ve az sezonlu dizileri daha çok seviyorum. Uzatmadan sıkmadan insanı yormadan bitiveriyorlar. Ama son sezonda biraz daha bölüm olmasını isterdim. Daha doğrusu 7 bölüm yerine bir 10 bölüm yapabilirlerdi. Çünkü bazı olaylar oldu bittiye getirilmiş. Birinci sezon her ne kadar güzel ve detaylı işlendiyse 3.sezon da güzel ama yüzeysel işlenmiş.

İzleyenler ve izlemeyi düşünenler için genel yorum yapacak olursam dizi gayet keyifliydi. Özellikle cadılar,vampirler, cinler falan seviyorsanız. Ama böyle diyince ergence düşünmeyin.fkhaha8 Tamam yine çok ağırbaşlı bir dizi değil ama hep alışkın olduğumuz vampir dizileri gibi de değil. En çok keyif aldığım sezon ilk sezon oldu. Ardından iki de biraz sıkıldım ama üçüncü sezonu da severek izledim.
Beni yormayan uzun soluklu olmayan dizi izlemek istiyorum derseniz tavsiye ederim.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri