Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arşiv 3 üye 3 yorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lütfen, bu kullanıcıyla bir anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini unutmayın.
Şimdi sen bana kalpsiz mi diyorsun aşkolsun
Kara kedi de azılı düşmanıyla eşleşmiş
en karlı Asya olmuş =))
olan kara kediye olmuş ne güldüm Allah hayrını versin morcivert =))
zorla konuyu sabote ettireceksin bana niye kıskacından iltifat eder hale gelsin anlamadım ben Hanımağa 😂😂

zorla konuyu sabote ettireceksin bana niye kıskacından iltifat eder hale gelsin anlamadım ben Hanımağa 😂😂
@Placidus un yeni oyununda kimin sonuncu olacağı belli oldu
yengeç miyim ben =) kıskacından kim iltifat ediyor hiç bir şey anlamadım şerh alayım =P

@Kalpsiz ne yazık ki tanımıyorum
@Never Give Up bu aralar oflıne bir üye
@Murat yazar sanırım ama onu da tanımıyorum
kusura bakmayın sabote olmasın diye açıklamak durumunda kaldım

@DolunayDolunay is verified member. @Kadir53 @MevaMeva is verified member.

Lütfen, bu kullanıcıyla bir anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini unutmayın.
Dolunay..
Allah rahmet etsin..

Kadir53..
Her ne kadar sigartam net aklima gelsede..;) Belagatini iyi buldugumu söyleyebilirim, lakin topa sert giriyor..:d

Meva..
İnanki şuan deniz tarafinda gök gürluyor..:d yoklugumda bana dua etmiştir kesin..hayal kirikligina ugramak istemiyorum mevacık..;)

Asminya, Yaren, Kolanya.. (Valla tanimam etmem, huysuzluk olsun diye bu üc ismi sectim..)

Yaren neye kizdin ki..;)

İsra..
Qasem-karaton-isra..Ayrildiktan sonra o da forum acmiş..lakin buraya da ugruyor, Aslinda toplayip gelse iyi olurdu..;) O da Akp muhalifi..Yarim saatlik yolda, gitsem iki dakkada bulurum zatiâlerini..:d

Eylül..
Ruhu var, kendisi yok..hic foruma yazdimi bilmiyorum, belki onuda kusturdunuz..:)
Eger yorum yazarsa, siir yazacam Eylül'e..: p

Placidus..
Ben giderken o gelmiş, ben geldim o kayboldu..;) Foruma renk katmiş, ayin uyesi ve cok bilmisi de olmuş, mustahsen yokken tabi..:dfg

Destina,kelebek,spesifik..

Destina: Fatih’in eşi, grafik ve tasarımlar yapar genelde
Kelebek Tanımıyorum ama nicki güzelmiş
spesifik Asıl amacı seslikitaplar kanalını popülerleştirmek olan YouTuber arkadaşımız

Hatra, tatlı cadı, charismax

Müstahsen. Saçma şeylere kafa yoran, verilen iyi veya kötü cevapla tatmin olmayan, bildiğini okuyan, nevi şahsına münhasır biri.
SiyahSancaktar konu arkadaşı olunca at gözlüğü takıyor. Ne kadar kırıcı olduğunu farkedemiyor. Kendisi kirilmayabilir, kimse hoş görmek zorunda değil.
Meva cok iyi niyetli. Keşke dunya onun gördüğü gibi olsa fkgul2

İnterceptor
Placidus
Eymen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri